Каталог Каталог

Конвектомат iKore CPW-201-E R SW S/ 19078184

10101
Fagor
Свържете се с нас за цена
Направи запитване
Нужда от помощ?02/862 55 66

Конвектомат iKORE oven Concept (дигитален контролен панел), PureSteam (модели с бойлер) с интелигентна система за измиване на 20 тави GN 1/1, ел.нагревател. Моделът е с включена количка.                                 

Функции:  2.8'' екран с въртящо се копче и функция за натискане за конфигуриране и потвърждаване на входове. iClima: Управление и контрол на влажността чрез директно измерване със сензор за влажност. 10% капацитет на регулиране. Fago Recipe Center: 100 фабрично зададени и кулинарно тествани рецепти. Капацитет за съхранение на повече от 100, 9-степенни рецепти. Въздушно и водно охлаждане (функция за бързо охлаждане). Режими на готвене: готвене на ниска температура на пара 30-98ºС, пара 99ºС, супер пара 100-130ºС, смесена 20-300ºС и конвекция 20 -300ºС. Изсушаване на камерата за хрупкаво печено.                                 

PURESTEAM: По-високо насищане на пара в камерата в сравнение с инжекционна фурна. Генератор на чиста пара с функция за автоматично пълнене. Примесите във водата се отлагат в котела, улеснявайки поддръжката на фурната и камера за готвене без примеси.  Парогенератор, оборудван с детектор за котлен камък. Автоматично и регулируемо изпразване на генератора на всеки 24 часа готвене. Система за откриване на котлен камък. Управлявана програма за отстраняване на котлен камък. Може да се управлява на 5 езика. Възможност за конфигуриране на тона на екрана, силата на звука и контраста. Настройки за захранване, мрежа и език. Функция стоп/старт. EZ-сензор. Вътрешна сонда с 4 измервателни точки.  Помощ при позициониране на температурен сензор. Ръчно впръскване на пара. Автоматична система за овлажняване. Променливо овлажняване с 5 нива. Шест програмируеми скорости на циркулация на въздуха (от 1400 rpm до спиране на турбината). Отложено програмиране. Възможност за избор на 1/2 мощност. Автоматична система за овлажняване и за изсушаване. Подвижен капак на вентилатора. Тройно остъклена, вентилирана врата на камерата за готвене. Специално топлоотразяващо покритие, лесно почистване. LED осветление в камерата за готвене.

Системи HOLD-OPEN DOOR (3 позиции на заключване за по-голяма безопасност на потребителя). Безконтактен превключвател на вратата. Вътрешен и външен материал: AISI Неръждаема стомана 304 (като полирано вътрешно огледало).

Система за измиване " iWashing " (ефективна за околната среда). Избор на интелигентни системи за измиване iWashing Solid или iWashing Liquid. Програми за измиване: 1 програма за основно почистване (спрей), 3 автоматични програми за почистване, 1 програма за изплакване, 1 програма за полиране. Индикация за състоянието  на почистване и оставащото време.

Захранване:
  • Ток
Мощност:
37.2kW
Парогенератор:
  • Да
Touchscreen:
  • Да
Подгряване:
  • Да
Бързо охлаждане:
  • Да
Температурна проба:
  • Да
Програмиране:
  • Да
Реверсивен вентилатор:
  • Да
Multi-Tray:
  • Да
Размери:
930/964/1841мм