Каталог Каталог

Филтри Филтри

Котлони

В една професионално оборудвана кухня трябва да има всичко нужно за приготвянето на кулинарни шедьоври. Това, разбира се, влючва печки, газови котлони, скари, тигани, фурни, фритюрници и т.н.

В сайта на Тirol Professional може да се намери разнообразие от техника и готварски принадлежности. Ние предлагаме широка гама от професионални котлони - електрически, газови, стъклокерамични и индукционни. В зависимост от капацитета Ви на работа, имаме различни по големина, за да удовлетворим всички търсенията на ресторанти, хотели и други професионални кухни.

Газовите котлони са сред фаворитите на майсторите готвачи. Те могат да бъдат с кръгли или квадратни плочи, самостоятелни или комбинирани със солид топ. Направени са от неръждаема стомана и са с лесна и функционална употреба. С тяхна помощ храната в кухнята ви ще става по-бързо, а ресторанта ще получи отлично реноме. Клиентите обичат да се наслаждават на храната, която консумират, а ако вашето зеведение им предложи неповторими вкусове, те ще имат причина да го посещават и препоръчват на близки и приятели.

Вземете газов котлон на отлична цена от Tirol Professional.

1 2 3 4