"Тирол Профешънъл ЕООД" е бенефициент по проект "Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19" от Европейски фонд за регионално развитие и ОП Иновации и конкурентноспособност.
Днес има три основни гастрономически награди, които дават най-голямо признание в света и това са: Звездите Мишлен, 50-те най-добри ресторанта в света и наградите на James Beard.
50-те най-добри ресторанта в света
Тази награда се появява преди 16 години като рубрика в...
Фокус към прецизността
Всяка година тенденциите в кулинарията се променят динамично по отношение вкуса на храната и по начина на презентиране. Години наред на мода беше естествено подредената чиния, в която изобилстваха гарнитури и различни компоненти, красиво подредени...
Историята на кулинарния гид „Мишлен“ започнала през далечната 1900 година в Париж. Двамата братя Андре и Едуард Мишлен обикаляли из Франция, развивайки своя бизнес, свързан с автомобилните гуми. Пътувайки от град на град, те посещавали различни заведения и записвали в тефтер...
Напоследък е много модерно да се отварят малки, уютни кафетерии, които представляват комбинация между кафене и пекарна. Освен идеята обаче, ще Ви бъдат необходими също и бизнес план, инвестиция и маркетингова стратегия.
Професионалното оборудване заема...
Месец ноември вече започна, а с него се слага и началото на Movember . Една мъжка кампания, която има за цел повече мъже да разберат за опасността от рак на простата и колко е важна превенцията. Ракът на простата е заболяване, което засяга повече от милион мъже по света и е...
Искате да подобрите уменията си в кухнята? Не се притеснявайте: наистина има приложение, или по-скоро няколко приложения, които са точно за това! Тези, които искат да увеличат или усъвършенстват своите умения за готвене, трябва просто да потърсят помощ в собствения си...
Stölzle Lausitz е германска фирма със 128-годишен опит в производството на чаши, която заема водещо място в сектора в световен мащаб. Компанията гарантира, че продуктите им увеличават максимално пълния потенциал, вкуса и качествата на всяка напитка.
В статията ще Ви...
Професионалистите в кетъринг сектора трябва да спазват редица правила при монтирането на професионално оборудване в кухните си. Съвременният пазар обикновено изисква големи усилия и инвестиции от страна на производителите да предлагат все по-ефективни решения, които...