За нас

Предлагаме широка гама от професионални продукти онлайн, близо до теб и на най-конкурентните цени в бранша!

Ние от Тирол Профешънъл ЕООД постигнахме водеща позиция на българския пазар. Може да се уверите в сериозността и сугурността ни. Те ни превърнаха в доставчик, на който можете да се доверите. За Ваше удобство Ви предлагаме цялостно професионално барово и кухненско оборудване за хотели, ресторанти, сладкарници, кафенета, столови и частни домове.
Разгледайте пълната ни гама от аксесоари и уреди за кухня - гастронорм контейнери, тави, тенджери, тигани, аксесоари за маса - от порцелан и стъкло, както и многообразие от прибори за хранене, удовлетворяващи стремежа Ви към уют и удобство във Вашата кухня, заведение и дом! Предлагаме Ви качество на високо ниво, осигуряващо от световните лидери на пазара техническо обзавеждане и уреди, покриващи нуждите на хотелите и пералните стопанства.

Дългите ни години опит и труд, затвориха цикъла на кетъринг технологията. Предлагаме цялостно кухненско оборудване: от машини за първоначална обработка на храните - зеленчукорезачки, колбасорезачки, кутери, месомелачки, картофобелачки и т.н., до тежко кухненско оборудване - готварски печки, фритюрници, обръщателни тигани, електропарни казани, подгреватели за храна, скари, конвектомати. При нас ще намерите също професионални перални, сушилни и гладачни машини. 

За Ваше удобство, ние сме помислили за всичко, към което бизнесът Ви се стреми! В „Тирол Профешънъл“ ЕООД не предлагаме само стоки, а и широк набор от услуги, за да помогнем на Вас и Вашия бизнес. Консултации, проектиране, технологичен дизайн, доставка, монтаж, обучение на персонала, гаранционно и следгаранционно обслужване - всичко, което Ви е необходимо.

Можете да се доверите на нас за:

Също така за проектиране и сервиз.


Имаш въпроси?

Доверете се и се свържете с нас - ние ще станем доверен партньор на Вас и Вашия бизнес!

Свържи се с нас!