Сервиз

Консултиране и проектиране на кухненско оборудване

Започването на нов бизнес или оптимизацията на съществуващия е сложен процес, налага се да решите какви уреди са Ви необходими спрямо менюто, което искате да предлагате, какъв бюджет да предвидите за професионално кухненско оборудване или дали този, с който разполагате ще Ви бъде достатъчен и най-вече – как да изберете точно този уред, който да Ви свърши работа спрямо Вашия капацитет, насоченост на търговския обект и интензивност на работа. Затова нашите експерти са готови да Ви консултират, изготвят предложение - оферта, в която да са включени най-подходящите за Вашите нужди професионални съоръжения. Разработваме технологични проекти и интериорни решения в тяхната идейна и работна фаза.

След обсъждане и анализ на вашите нужди и предпочитания, ние Ви предлагаме цялостен проект за реализиране на Вашите идеи за Вашия обект:

  • ресторант; 
  • бар;
  • хотел;
  • сладкарница;
  • магазин;
  • дискотека;
  • училище;
  • детска градина;
  • цех за производство;
  • или друг тип заведение за обществено хранене.

В зависимост от вида на помещението ние Ви предлагаме комплексно завършен проект. Технологичният проект обхваща целия процес от заснемане на обекта, изготвяне на цялостна технологична концепция на оборудване съобразно с типа заведение, предлаганото меню, зареждането на продукцията, съхранението `и цялата технологична последователност. Изготвянето на технологичен чертеж с необходимото оборудване и специфицирането му е съобразено и с повишаване качеството на работния процес. Качеството на работа в едно помещение е резултат на правилното съчетание от пълноценното използване на наличното пространство, ефективното разположение на функционалните зони, професионалното оборудване и допълнителните аксесоари.Професионалното оборудване в нашите проекти е съобразено с конкретното пространство, неговото предназначение , характер и необходимия за целта персонал.


Доставка и монтаж на кухненско оборудване

Доставката на професионалното Ви кухенско оборудване до Вашия обект е от изключителна важност за нас, като ние я изпълняваме с точност и отговорност и така пестим Вашето време и средства. Нашия логистичен отдел ще организира доставката независимо къде в България се намира ресторанта, хотела, бара, сладкарницата или супермаркета Ви.  

Сервизните ни специалисти ще Ви предложат безплатен монтаж на закупените уреди, както и ежедневно съдействие при възникнала необходимост от консултация и/или сервизна поддръжка. За да функционира правилно закупеното от Вас професионално оборудване то трябва да бъде инсталирано от нашите сервизни екипи, които всяка година се обучават на новите модели и тенденции във фирмите производители, за да са запознати с всички новости в тази област. Добре изпълненият монтаж гарантира надежната и дългогодишна експлоатация на професионалните уреди.


Техническа поддръжка на кухненско оборудване

Ние разбираме важността както на предлагането на качествено професионално кухненско оборудване, така и от грижата за неговото безпроблемно функциониране във времето. Затова имаме подготвени няколко сервизни екипа на територията на страната , които са готови при нужда да отстранят всеки възникнал проблем с Вашите професионални уреди гаранционно или следгаранционно. Техниците ни могат да бъдат полезни и да Ви консултират при възникнал проблем с Вашите професионални уреди независимо дали са закупени от нас или не. Фирмата ни разполага със сервизни бази в София и Бургас и предлага гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване при поддържане на складови наличности на резервни части за доставяното оборудване. Ние се стремим към създаване на дългосрочни бизнес взаимоотношения със своите клиенти, базирани на взаимно доверие, комуникация и професионализъм.


Имаш въпроси?

Свържи се с нас!