Каталог Каталог

Филтри Филтри

Бен-мари

Повечето хора едва ли са чували за бен-мари. За тях това е непозната технология. За професионалистите в кулинарията обаче, важи точно обртното. Технологията използва метода на водната баня в готвенето и съвсем не е рядкост в съвременната кухня. Водата в бен-мари може да затопля храната или да поддържа готовата продукция топла и готова за сервиране. Бен-мари е изключително подходящ метод за разтопяване на съставките на храната или за смесването им по един естествен начин.

При газовите модели се използва горивна камера, намаляваща нагряването на компонентите. Бен-мари са снабдени с високоефективна горелка от неръждаема стомана, разположена от външната страна на резервоара, електронно запалване с искра, както и тръба за алтернативно ръчно запалване. При електрическите модели, отоплителните елементи са изработени от неръждаема стомана AISI-304 и са разположени от външната страна. 

Всяка професионална кухня се нуждае от този уред, за да предлага по-питателна храна на клиентите. Ние разбираме стреежът на майсторите готвачи за задоволяване на всички вкусове, затова поддържаме налични електроуредите, които могат да им влязат в употреба по всяко време.

Изберете бен-мари на достъпна цена от Tirol Professional.