Каталог Каталог

Филтри Филтри

Уреди за варене на паста

Пастата е ястие, което може да се консумира не само в италиански ресторант и готвачите го знаят. Все повече професионални кухни избират да включат това вкусно ястие в менюто си. Така те предлагат по-голямо разнообразие на клиентите си. Ако сте собственик на ресторант или хотели, или сте майстор готвач, то разбирате защо е важно пастата да е винаги с неповторим вкус.

Приготвяйте винаги най-хубавата паста с уреди за варене на паста от Fagor Professional. Това е марка, която се е доказала с годините и е предпочитана от най-добрите в бранша.

Повърхността на уредите за правене на паста е покрита с 2 мм неръждаема стомана AISI-304. Резервоарите са вградени в повърхността и покрити с неръждаема стомана AISI-316L с дебелина 1.5 мм. Газовите модели са с горелка, разположена от външната страна на резервоара с горивна камера, позволяваща му да се загрява от дъното и отстрани. Електрическите модели са с отоплителни елементи, разположени в дъното на резервоара, за да затоплят водата директно. Те са изработени от неръждаема стомана AISI-304.

В нашия сайт ще откриете резервоари с капацитет 40 литра на достъпни цени. Те имат интегрирана система за безопасност, което е от голямо значение. 

Изберете уреди за паста от Tirol Professional.