Каталог Каталог

Филтри Филтри

Sous-vide

Sous - vide, или в превод от френски - „във вакуум“, е техника в приготвянето на храната, която заслужава особено внимание по ред причини.

За майсторите готвачи най-важното е, че при готвенето във вакуум, хранителните вещества на продукцията се запазват напълно. Пресният продукт от Sous - vide се вакуумира, след това пликът се поставя в съда с гореща вода и се готви при не висока температура.

Това е популярна в кулинарните среди технология, при която храната добива уникален вкус, запазвайки всичките си хранителни свойства. Тя винаги ще бъде вкусна, сочна и крехка, защото се готви в собствени сосове и не се окислява. Много по-здравословна е също така.

Не е ли именно това целта на това изкуство?

Уредите за готвене Sous - vide са високо ефективни и икономични. Поради тази причина технологията решава финансовите проблеми на ресторантите, тъй като различните по качество меса, могат да бъдат приготвени и сервирани по един зашеметяващ начин. Това със сигурност ще накара клиентите да се връщат отново и отново.

Изберете уреди за готвене sous-vide Tirol Professional от за вашето кухненско оборудване.