Каталог Каталог

Филтри Филтри

Sous-vide

Sous - vide, или в превод от френски - „във вакуум“, е техника в приготвянето на храната, която заслужава особено внимание по ред причини.

За майсторите готвачи най-важното е, че при готвенето във вакуум, хранителните вещества на продукцията се запазват напълно. Пресният продукт от Sous - vide се вакуумира, след това пликът се поставя в съда с гореща вода и се готви при не висока температура.

Това е популярна технология в кулинарните среди, при която храната добива уникален вкус, запазвайки всичките си хранителни свойства. Храната винаги ще бъде вкусна, сочна и крехка, защото се готви в собствени сосове и не се окислява. Също така е много по-здравословна за всеки вкус.

Не е ли именно това целта на изкуство да готвим вкусно?

Уредите за готвене Sous - vide са високо ефективни и икономични. Това е голямо предимство на тази технолигия от финансова гледна точка за ресторантите. С тази технология различните по качество меса, могат да бъдат приготвени и сервирани по един запомнящ се и оргинален начин.

Правилната технология запазва храната, а вкусно приготвената и апетитно поднесена храна със сигурност ще се хареса на  клиентите, които да посетят ресторанта отново и отново.

Изберете уреди за готвене sous-vide от Tirol Professional за вашето кухненско оборудване.