Каталог Каталог

Филтри Филтри

Скари

Професионалната скара е задължителна част в кухнята на който и да е шеф. Тя е незаменима, когато трябва да се приготви месо - свинско, телешко, пилешко и прочие.

За апетитни резултати, Тirol Professional предлага газови и електрически професионални скари с тефлонова, гладка или хромирана повърхност. Техните качества ги правят не само лесни за употреба, но и високоефективни, когато на тях работи професионалист. Тогава в отличните резултати няма да има съмнение.

Нашите уреди биха се вписали с лекота във всеки ресторант или друго заведение, което има в менюто си печено месо. Ние гарантираме, че винаги ще поднасяте най-вкусното месо, независимо дали желаете да бъде изпечено rear, médium rare, médium или well done. Годините ни опит ни правят уверени в безспорните качества на нашите професионални скари, които се ценят високо от майсторите готвачи в най-изтънчените кухни у нас и в чужбина.

Заедно със скарата в перфектно оборудваната кухня, трябва да има фурна, печка, газови котлони, сладкарски и готварски конвектомат и т.н. Те са в основата на професионално приготвеното ястие, което достига до клиента и гали небцето му както никога до този момент.

Изберете професионална скара от Tirol Professional.

1 2 3 4