Каталог Каталог

Филтри Филтри

Печки

Любовта към готвенето е водещ фактор в живота на всеки шеф. За да приготвя вкусни ястия и да изкачва стълбичката на професионалните успехи, той се нуждае от отлично кухненско оборудване.

Спокойно можем да причислим готварската печка в това число. Тя е сърцето на всяка професионална кухня и по този въпрос няма две мнения. Ето защо Тirol Professional разполага с широка гама от професионални електрически и газови печки от Fagor IndustrialТова е марка с утвърдена история и доказано качество през годините. Не бива да имате никакви съмнения, че е  достойна за вашите кулинарни изкушения.

Готварски печки Fagor са създадени, за да подобрят начина на приготвяне на храната. Предлагаме както електрически, така и газови с различен брой котлони и капацитет на фурна. Изработени са от неръждаема стомана, лесни са за почистване, заради изградената система за предпазване от петна.

Това е безспорно е предимство, което никак не е за пренебрегване. Качествените газови и електрически печки са в сърцевината на всяка професионална кухня, без значение дали тя е в ресторант, хотел, кораб и т.н. 

При нас можете да намерите впечатляващо разнообразие от кухненско оборудване, което прави процеса на готвене още по-приятен и лек за шефовете и техните колеги. Разгледайте уредите в сайта ни още сега.

1 2 3 4 5