Каталог Каталог

Филтри Филтри

Печки

Любовта към готвенето е водещ фактор в живота на всеки шеф. Всеки шеф се нуждае от отлично кухненско оборудване за да приготвя вкусни ястия и да изкачва стълбичката на професионалните успехи.

Готварската печка е сърцето на всяка професионална кухня и по този въпрос няма две мнения. Благодарение именно на нея е възможно приготвянето на вкусни ястия задоволяващи всеки каприз на клиента. Тirol Professional разполага с широка гама от професионални електрически и газови печки от Fagor ProfessionalТова е марка с утвърдена история и доказано качество през годините. Не бива да имате никакви съмнения, че е достойна за вашите кулинарни изкушения.

Готварски печки Fagor са създадени, за да подобрят начина на приготвяне на храната. Тirol Professional предлагаме както електрически печки, така и газови с различен брой котлони и капацитет на фурна. Изработени са от неръждаема стомана, лесни са за почистване, заради изградената система за предпазване от петна.

Това е безспорно е предимство, което не е за пренебрегване. Качествените газови и електрически печки са необходима основа за всяка професионална кухня без значение дали тя е в ресторант, хотел, круизен кораб и т.н.

При нас можете да намерите впечатляващо разнообразие от кухненско оборудване, което прави процеса на готвене още по-приятен и лек за шефовете и техните колеги. Разгледайте уредите в сайта ни още сега.

Ново предложение
Свържете се с нас за цена
Научи повече
1 2 3