Каталог Каталог

Филтри Филтри

Фритюрници

Фритюрникът се използва за пържене на храна. Той може да бъде с една или две вани, кото за кухните на заведения са предпочита втория вариант. Обичайно дизайнът му улеснява работния процес, предоставяйки на готвачите гъвкавост и пространство в кухнята. Това е изключително важно за плавното протичане на работата, защото не е тайна, че в професионалните кухни може да стане много напрегнато понякога. Висококачественото кухненско оборудване улеснява приготвянето на храната и позволява на шефа да ръзгърне пълния потенциал на уменията си.

Тirol Professional предлага професионални фритюрници на топ марката Fagor Professional. Те могат да бъдат газови или електрически с различен капацитет и мощност. Това дава на майсторите готвачи голям избор и ги прави подходящи за всяка професионална кухня в заведение. Повърхността им е покрита с 2 мм неръждаема стомана AISI-304. Разполагат с термостатен температурен контрол между 60° и 200° C. Електрическите модели са с отоплителни елементи от неръждаема стомана AISI-304 и са разположени вътре в резервоара.

Професионалните фритюрници разполагат и със защитен термостат във всички модели. С тяхна помощ без съмнение ще приготвяте вкусни ястия, достойни за изтънчените ресторанти на майсторите готвачи от цял свят..

Изберете професионален фритютник от Tirol Professional.

1 2