Каталог Каталог

Филтри Филтри

Перални машини

Професионалните перални са идеалните помощници, с чиято помощ можете да оставите своя отпечатък на чистота. Без тях хотелски вериги, социални домове, болници и т.н., не биха предоставяли на хората спалното бельо в изряден вид.

Не са една и две причините, които накланят везните към пералните машини в нашия сайт. Те комбинират най-новите технологии с най-висококачествените компоненти и материали. Дългогодишният ни опит ни мотивира да залагаме на най-големия професионалист в сектора, а именно Fagor Professional.

Пералните машини са с различен капацитет от 11 кг до 50 кг и с възможност за директно свързване с топлата вода. Богатата ни гама включва високооборотни (G-Force: 500/ 450/350 ), бързооборотни (G-Force: 200 / 150 ) и бариерни, които са изключително подходящи за хотели, перални стопанства, болници, клиники или социални домове, тъй като при тях се постига максимално ниво на хигиена. Пералните машини се характеризират с висока икономичност, както на вода, така и на енергия. 

Това е добре дошло за всеки частен бизнес или държавна сграда, защото гарантира намаляване на месечните разходи.

Можете да разгледате каталога с бяла техника на Tirol Professional и да избере не само професионална пералня, но също сушилня за дрехи, гладачна машина и други. 

1 2 3 4 5 6