Каталог Каталог

Конвектомат iKore APW-101-E R SW S/ 19078668

010680
Fagor
Свържете се с нас за цена
Направи запитване
Нужда от помощ?02/862 55 66

Конвектомат от серия Advance, Fagor със здрав дизайн: Солиден и ергономичен, конвектомата е много устойчив. Корпусът на фурната е изработена от неръждаема стомана AISI-304 с полирана огледална вътрешна част. Специален дизайн за гарантиране на равномерно разпределение на топлината в цялата камера, заедно с HA контрол.


Контрол на готвенето: Измерва влажността и количеството кислород с iClima, гарантира чистотата на парата с PureSteam и осигурява равномерно разпределение на топлината с HA контрол. Сертифициран с гама EZ сензори, редица ергономични сонди, които измерват температурата в сърцевината на храните, за да се уверят, че се готвят с необходимата топлина.


iCooking: Нова интелигентна технология за готвене. По време на изпълнение, фурната автоматично и непрекъснато преизчислява температурата, влажността, скоростта на въздуха и времето, необходими за получаване на продукт с оптимален завършек и минимална консумация на енергия. Освен това, завършекът може да се променя по време на изпълнение. iCooking бързо пренастройва параметрите, така че да постигнете желания резултат. iWASHING интелигентна система за почистване, ще достигнете до всички повърхности на фурната за почистване.


FagorKonnect: С него ще можете да управлявате и наблюдавате вашите процеси на готвене от разстояние. FagorKonnect осигурява уникална връзка между вас и вашата фурна.
Допълнителни функции : регенерация, sous vide, готвене за една нощ, ферментация, пастьоризация, опушване, колбаси и дехидратация). Интелигентни процеси на готвене с автоматична настройка - iClima:        Управление и контрол на влажността чрез директно измерване със сензор за влажност. 1% регулиране на капацитета.


Fagor Cooking Center:  200 фабрично зададени и кулинарно тествани рецепти. Възможност за управление на любимите ви рецепти. Неограничен 9-степенен капацитет за съхранение на рецепти.
Охлаждане с въздух и вода (функция за бързо охлаждане )
Режими на готвене: ниска температура на пара 30-98º, пара 99º, супер пара 100-130º, смесена 20-300º и конвекция 20- 300º . 
DeltaT готвене за деликатно готвене.

Захранване:
  • Ток
Мощност:
18.6kW
Парогенератор:
  • Да
Touchscreen:
  • Да
Самоизмиване:
  • Да
Подгряване:
  • Да
Бързо охлаждане:
  • Да
Температурна проба:
  • Да
Програмиране:
  • Да
Multi-Tray:
  • Да
Брой GN1/1:
  • 10 GN-1/1 или 20 GN-1/2
Размери:
898x817x1.117мм