Каталог
Професионална вакуум машина идеална за използване в големи кухни на хотели и ресторанти.
ПРЕДИМСТВА НА ВАКУУМНАТА ОПАКОВКА
- Позволява дълготрайно съхранение на храна без смесване на миризма.
- Не се окислява от кислород и не се разваля от бактерии или микроорганизми.
- Храната ще издържи по-дълго, запазвайки вкуса и текстурата си перфектни.
- Храна, която е вакуумирана и замразена, е изолирана от контакт с леда.
- Вакуумното опаковане позволява двойно спестяване чрез съхранение на сурова или сготвена храна.
- Спестява време, сготвената и опакована храна може да се използва когато имате нужда от нея.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
- Подпомага аспирирането на течности и сосове без необходимост от предварително замразяване
- Вакуумиране от въздушен компресор с бутало
- Компресорът е с вентил - вход и изход на въздуха
- Интуитивен и лесен за употреба котролен панел
- Специално проектирана за мариноване на храна
- Двойно запечатване за гарантиране на уплътнението при пакетиране
- Прозрачен поликарбонатен капак с амортисьор
СПЕЦИФИКАЦИИ И РАЗМЕРИ
- Материал на конструкцията: неръждаема стомана
- Мощност: 630 W
- Вакуум: 0,9 бара
- Дебит на помпата: 83 л/мин
- Дължина на уплътнителната шина: 29см
- Ширина на уплътнителната шина: 4см
- Полезна вътрешна височина: 11 см
- Размери: 54х48х47см
- Тегло: 23 кг
Захранване:
- 220-240 V; 50 Hz
Мощност:
0.63kW
Размери:
420/360/365мм