Каталог Каталог

ЛИНИЯ 900 KORE - Електрическа печка с 4 квадратни плочи и електрическа фурна, C-E941

C-E941
Свържете се с нас за цена
Направи запитване
Нужда от помощ?02/862 55 66
Захранване:
  • Ток
Мощност:
22kW
Размери:
800/930/850мм

Здравина, ергономичност, лесни за почистване. Дизайн, който предлага най-висока производителност с максимална гъвкавост. Всичко това ни позволява да Ви предложим най-добрите решения за професионалната кухня събрани в една линия, а именно линия 900 Kore Generation от Fagor Industrial.

Представяме Ви електрическа печка с 4 квадратни плочи и електрическа фурна GN2/1. Всяка от плочите е с размер - 300/300 мм и с мощност - 4kW. Изработен от неръждаема стомана AISI-304 горен плот с дебелина 2 мм. Всяка плоча разполага с термостат за безопасност. 7-позиционен ключ за управление. Вграден вентилатор за намаляване температурата на компонентите. Ниво на водонепропускливост IPX5. Бутоните за управление са върху защитна основа, която спира проникването на вода.                                     

Фурна                                                                                                 
Дъното на фурната е от 6 мм чугун, което гарантира добра работа и равномерно разпределение на температурата. Уплътнение на фурната от фибростъкло, което увеличава топлинната ефективност. Фурната е с мощност - 6 kW и с температурен диапазон от +125ºС до +310ºС. 

Направете запитване за цена и получете индивидуална оферта.