Каталог Каталог

ЛИНИЯ 900 KORE - Индукционен котлон с 4 ефективни зони, C-I945/ 19075578

010488
Fagor
Свържете се с нас за цена
Направи запитване
Нужда от помощ?02/862 55 66

Здравина, ергономичност, лесни за почистване. Дизайн, който предлага най-висока производителност с максимална гъвкавост. Всичко това ни позволява да Ви предложим най-добрите решения за професионалната кухня събрани в една линия, а именно линия 900 Kore Generation от Fagor Industrial.

Представяме Ви индукционен котлон с 4 ефективни зони, всяка с диаметър - 300 мм и с мощност - 5 kW. Изработен от неръждаема стомана AISI-304 горен плот с дебелина 2 мм и дебелина на стъклокерамичното покритие 6 мм. 
Отличен контрол върху процеса на готвене благодарение на 10-позиционен ключ за управление на мощностите. Защита срещу прегряване. Светлинен индикатор за грешка. Ниво на водонепропускливост IPX5

При индукционните котлони се доставя енергия само до зоната, върху която се намира съдът за готвене, като останалата част от стъклената керамична повърхност остава студена. В резултат на това те са доста енергоспестяващи в сравнение с останалите конвенционални готварски технологии. Работната среда и атмосферата е много по-комфортна, тъй като енергията е концентрирана върху основата на контейнера за загряване, а облъчването и топлинното разпределение са намалени.

Направете запитване за цена и получете индивидуална оферта. 

Захранване:
  • Ток
Мощност:
20kW
Размери:
800/930/290мм