Възползвайте се от удобството да закупите уреди на изплащане или да финансирате на вноски цялостното оборудване на вашата професионална кухня или перално стопанство. 

С нашите партньори ще Ви предложим най-добрите условия за изпълнението на вашия проект, без да е необходимо да плащате цялата сума предварително.

                                                                                  ​                                                          

Каталог Каталог

Кликнете върху изображението, за да го увеличите

Професионален нож за филетиране (25.2см) REPTILE SAMURA

90663
SAMURA
148,67 лв.
Направи запитване
Нужда от помощ?02/862 55 66

Професионален нож за филетиране, острие тип "риба меч", дължина 25.2 см SAMURA "REPTILE" (SRP-0048S)

Серията Samura Reptile се фокусира върху минимализма и гъвкавостта, а ножовете в нея са вдъхновени от анималистичната естетика, като я съчетават с модерна технология за производство. Всяко ултралеко острие от японска неръждаема стомана AUS-10 е шлифовано чрез изпъкнало заточване за повишена издръжливост, по-дълготрайна острота и по-малко съпротивление, осигурявайки идеално гладко рязане всеки път.

Заобленият гръб намалява триенето и умората на пръстите при продължително готвене. Заварена върху острието, кухата оребрена дръжка се отличава с ергономична форма, която поддържа ръката ви удобна както при рутинни, така и при тежки кухненски задачи. 

Характеристики:

  • Дължина на острието: 25.2 см
  • Материал на острието: AUS-10 неръждаема стомана
  • Твърдост на острието: HRC 60
  • Материал на дръжката: Неръждаема стомана

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА НА НОЖОВЕТЕ SAMURA

  • Изплакнете ножовете с гореща вода и ги избършете до сухо.
  • Използвайте ножовете само върху дървени или пластмасови дъски за рязане, никога не ги използвайте върху стъклени дъски (всякакви стоманени остриета могат лесно да се притъпят от съклото).
  • Никога не оставяйте ножовете в мивката за дълго време, тъй като това може да доведе до влошаване на качеството както на дръжката, така и на острието на ножа.
  • Препоръчваме ви да почиствате ножовете ръчно, като използвате неабразивни материали и ги избърсвате до сухо. Използването на съдомиялна машина не се пре­поръчва.
  • Работете с ножовете внимателно: изпускането на кера­мични ножове върху твърда повърхност (като кухнен­ски плочки, мрамор и др.) може да доведе до счупване или дори разцепване на ножа.
  • Незначителното начупване на режещия ръб на кера­мичните ножове SAMURA през първите няколко месе­ца е приемливо и не влияе на способността за рязане на ножовете.
  • Съхранявайте ножовете в поставка за ножове със си­ликонов пълнеж или друг вид поставка за ножове. Уверете се, че остриетата не влизат в контакт с никакви метални предмети.
  • При рязане на проду­кти с кости (месо, пилешко и др.) се препоръчва употребата на сатър SAMURA. При за рязане на замразени хранителни продукти, се препоръчва употребата на  двустранен нож с назъбено острие SAMURA – различната употреба на друг вид ножове, може да доведе до повреда на ножа. Не използвайте керамични ножове за рязане на замра­зени хранителни продукти, подукти с кости, ананаси, твърдо сирене и сухи колбаси.