Възползвайте се от удобството да закупите уреди на изплащане или да финансирате на вноски цялостното оборудване на вашата професионална кухня или перално стопанство. 

С нашите партньори ще Ви предложим най-добрите условия за изпълнението на вашия проект, без да е необходимо да плащате цялата сума предварително.

                                                                                  ​                                                          

Каталог Каталог

Кликнете върху изображението, за да го увеличите

Професионален универсален нож (15см) KAIJU SAMURA

90682
SAMURA
121,97 лв.
Направи запитване
Нужда от помощ?02/862 55 66

Професионален универсален нож, дължина на острието 15 см SAMURA "KAIJU"  (SKJ-0023B)

  • Ножовете Samura Kaiju са висококачествени кухненски ножове с класическа форма, дръжка от издръжлив композитен материал Pakkawood (комбинация от дърво и епоксидни смоли) и остриета от японска неръждаема стомана AUS-8. Повърхностната обработка на изкованото стоманено острие изглежда много привлекателно и осигурява гладко рязане, без нарязаната храна да залепва по ножа.
  • Дръжка от издръжлив композитен материал Pakkawood (комбинация от дърво и епоксидни смоли). . Този материал е устойчив на влага и се чувства „топъл“.
  • Острието е изработено от едно парче японска неръждаема стомана AUS-8 с гладък ръб и е с дължина 15 см. . Повърхността на острието е изработена от чукана стомана.
  • Употреба: Универсален кухненски нож, идеален за работа с по-малки парчета месо, за нарязване или накълцване.

Спецификация: 

  • Тип стомана: Неръждаема
  • Стомана за острие: AUS-8
  • Дръжка: дърво
  • Дължина на острието: 15см
  • Твърдост на острието: 58 HRC

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА НА НОЖОВЕТЕ SAMURA

  • Изплакнете ножовете с гореща вода и ги избършете до сухо.
  • Използвайте ножовете само върху дървени или пластмасови дъски за рязане, никога не ги използвайте върху стъклени дъски (всякакви стоманени остриета могат лесно да се притъпят от съклото).
  • Никога не оставяйте ножовете в мивката за дълго време, тъй като това може да доведе до влошаване на качеството както на дръжката, така и на острието на ножа.
  • Препоръчваме ви да почиствате ножовете ръчно, като използвате неабразивни материали и ги избърсвате до сухо. Използването на съдомиялна машина не се пре­поръчва.
  • Работете с ножовете внимателно: изпускането на кера­мични ножове върху твърда повърхност (като кухнен­ски плочки, мрамор и др.) може да доведе до счупване или дори разцепване на ножа.
  • Незначителното начупване на режещия ръб на кера­мичните ножове SAMURA през първите няколко месе­ца е приемливо и не влияе на способността за рязане на ножовете.
  • Съхранявайте ножовете в поставка за ножове със си­ликонов пълнеж или друг вид поставка за ножове. Уверете се, че остриетата не влизат в контакт с никакви метални предмети.
  • При рязане на проду­кти с кости (месо, пилешко и др.) се препоръчва употребата на сатър SAMURA. При за рязане на замразени хранителни продукти, се препоръчва употребата на  двустранен нож с назъбено острие SAMURA – различната употреба на друг вид ножове, може да доведе до повреда на ножа. Не използвайте керамични ножове за рязане на замра­зени хранителни продукти, подукти с кости, ананаси, твърдо сирене и сухи колбаси.