Каталог
Професионален комбиниран шоков охладител и замразител с 3 нива за тави GN 1/1 - Concept. Гамата Концепт се характеризира със семпъл дизай и икономичност.
КОНСТРУКЦИЯ:
- Покритие от неръждаема стомана отвън, с изключение на задния панел (пластмасово покритие).
- Вътрешна част от неръждаема стомана AISI-304 18/10.
- Висококачествена полиуретанова изолация с 35 mm дебелина, без фреон, инжектирана под високо налягане.
- Врати от неръждаема стомана с ергономична, здрава, идеално интегрирана дръжка.
- Врати на панти с автоматично връщане за перфектно затваряне, което минимизира увеличаването на температурата. Имат 120° позиция на престой и се затваря автоматично при по-малко от 90°.
- Каса на вратата с антиконденз система.
- Вътрешност с извити фуги за улесняване на почистването
- Модел за плот
- Меден тръбен изпарител с алуминиеви ребра и покритие чрез катафореза
- Херметически затворен компресор с кондензатор с въздушно охлаждане - Охладителна система с принудителна циркулация на въздуха
- Интуитивен 2,8” екран със сензорен електронен контрол, поставен във вратата, позволяващ контрол на циклите по време или температура чрез температурна сонда, поставена в храната. Ако сондата не се използва управлението на цикъла чрез времето се активира автоматично.
ФУНКЦИИ И УПРАВЛЕНИЕ:
- Ръчно контролирани процеси на охлаждане и замразяване чрез избор на времето или температурната от сонда, поставена в храната. И двата параметъра могат да се регулират във всеки цикъл.
Шоково охлаждане (от +90° до +3 °C за 90 минути):
- Стандартен цикъл 90 мин: подходящ за мека, лека или деликатна храна с малък размер или обем.
* След като цикълът на охлаждане приключи, устройствата влизат в режим на готовност, работейки като хладилник, поддържайки температурата между +2°C и +5°C.
Шоково замразяване (от +90° до -18 °C за 240 минути):
- Интензивен цикъл - 240 мин: това е идеалният цикъл за замразяване на полуготови ястия. Подходящ е и за сурови продукти. Улеснява съхраняването на замразени продукти за дълъг период от време, които могат да се използват през цялата година.
* След като цикълът на замразяване приключи, устройствата влизат в режим на готовност, работейки като фризер, поддържайки температурата под -18°C.
- 3 допълнителни цикъла: предварително охлаждане, дезинфекция на риба и втвърдяване на сладолед.
- Възможност за създаване и запазване на до 20 персонализирани рецепти.
- Система за изпаряване на водата, образувана по време на процеса на размразяване, активирана от потребителя.
- Размразяване чрез спиране на компресора.
ОБОРУДВАНЕТО ВКЛЮЧВА:
- Включва топлинна иглена сонда за следене на температурата в сърцевината на хранителния продукт.
- Капацитет за съхранение: 3 нива за тави GN1/1.
ВЪЗМОЖНИ ОПЦИИ : - 60 Hz
Модел |
Код |
Т (ºC) |
Хладилен агент |
Продуктивност (кг) |
Ел.мощност kW |
Мощност на охлаждане kW |
Размери мм |
|
охлаждане |
замразяване |
|||||||
CBC-031 HC |
19101748 |
+3ºC / -18ºC |
R-290 |
12 |
6 |
0,41 |
0,565 |
590 x 700 x 520 |
- R-290
- 220-240 V; 50 Hz