Каталог
Gelato Chef 5L Automatic i-Green е полупрофесионална настолна машина за джелато, специално разработенa за ресторанти и малки предприятия, които желаят да включат производството на домашно сладолед, но имат ограничен бюджет, като същевременно се стремят към стандарти за качество. Тази машина е изработена от стомана и е оборудвана с режим на съхранение, който позволява да държите джелато в машината при правилната температура и консистенция, готово за сервиране. Gelato Chef 5L Automatic i-Green се предлага с подвижна купа от неръждаема стомана - 18/10. Смесителната лопатка също е изработена от неръждаема стомана - 18/10 с подвижни стъргалки, за да се гарантира хигиена и здравина. Gelato Chef 5L Automatic i-Green е подходящ за изделия от 1000гр. приблизително на всеки 20 минути. Въздушно охлаждане. Подвижен захранващ кабел. Предлагат се две опции за работа.
РЪЧЕН РЕЖИМ:
В ръчен режим потребителят има пълен контрол върху функциите на машината. Електронна система контролира плътността на сладоледа и спира лопатката, когато консистенцията стане твърда, докато компресорът продължава да работи. В този момент потребителят може да реши дали да спре машината или да премине към автоматичен режим на съхранение.
АВТОМАТИЧЕН РЕЖИМ:
В автоматичен режим функциите на машината се контролират изцяло от усъвършенстваната електронна система за управление.
Просто активирайте превключвателя за съхранение. Производственият цикъл ще започне и когато сладоледът стане с правилната консистенция, ще се активира цикълът за съхранение.
Специален софтуер успява да стартира и спре смесителната лопатка и компресора в зависимост от плътността на съставките, за да запази идеалната консистенция за сервиране. За да се наслаждавате винаги на превъзходен сладолед, препоръчваме да съхранявате сладоледа в машината за максимум 8 часа.
- Размери на уреда - 450x345x330 мм
- Производство на цикъл - на всеки 20-25 минути 1 kg (1,6 qt)
- Производство на час - 3 кг / 4,5 л
- Нетно тегло - 22 кг
Включени аксесоари:
- - 1 подвижна купа от неръждаема стомана 2,5 л.
- - 1 шпатула
- - 1 мерителна чашка
- - 1 Комплект подвижни вложки за фиксирана и подвижна купа
Производител NEMOX ITALY
Някои полезни съвети:
За приготвяне на сладоледи и сорбета, не добавяйте повече от 1000 g смес, за да позволите правилното увеличаване на обема при смесване.
Препоръчва се сместа да се излива при температура между +10°C и +20°C. По-високите температури също могат значително да увеличат времето за обработка. Преди да поставите сместа в купата, ви препоръчваме да стартирате цикъл на предварително охлаждане, като натиснете бутона компресор 5 минути преди да започнете производствения цикъл.
Препоръчваме да изчакате около 10 минути между едно приготвяне и друго.
Дизайнът на Gelato Chef 5L Automatic i-Green подчертава неговото „зелено“ сърце: той е екологичен, по-ефективен, енергоспестяващ и щадящ околната среда.
- Ток