Каталог
Шоков охладител и замразител, серия Advance, оборудван с 20 нива за тави GN 1/1, 10 нива за тави GN 2/1 или 10 нива за тави EN 60X40. Притежава опции за цикъл на охлаждане или замразяване, които могат да бъдат настроени чрез управление на времето или чрез използване на температурна сонда, поставена вътре в храната. Ако сондата не се използва, управлението чрез времето на цикъла се активира автоматично.
КОНСТРУКЦИЯ:
- Вътрешна и външна конструкция изцяло произведени от висококачествена неръждаема стомана.
- Висококачествена полиуретанова изолация с 60 mm дебелина, без фреон, инжектирана под високо налягане.
- Врати от неръждаема стомана с ергономична, по цялата дължина, здрава, идеално интегрирана дръжка.
- Врати на панти с автоматично връщане за перфектно затваряне, което минимизира увеличаването на температурата. Имат 120° позиция на престой и се затваря автоматично при по-малко от 90°.
- Каса на вратата с антиконденз система.
- Вътрешност с извити фуги за улесняване на почистването
- Регулируеми по височина крака от неръждаема стомана. Височината на краката може да се регулира индивидуално (125 mm-200 mm), за да се позволи удобно почистване
- Меден тръбен изпарител с алуминиеви ребра и покритие чрез катафореза
- Затворен кондензаторен модул с вентилиран кондензатор
- Интуитивен 5” екран със сензорен електронен контрол, поставен във вратата.
ФУНКЦИИ И УПРАВЛЕНИЕ:
- Ръчен процес на охлаждане чрез контрол на времето или температурната сонда. И двата параметъра могат да се регулират във всеки цикъл. Възможност за контролиране вентилатора на изпарителя чрез 5 различни нива.
Шоково охлаждане (от +90° до +3 °C за 90 минути):
- Интензивен цикъл 90 мин: подходящ за продукти с висока плътност или маса, както и за подготовка на готови храни за опаковане.
- Стандартен цикъл 90 мин: подходящ за мека, лека или деликатна храна с малък размер или обем.
* След като цикълът на охлаждане приключи, устройствата влизат в режим на готовност, работейки като хладилник, поддържайки температурата между +2°C и +5°C.
Шоково замразяване (от +90° до -18 °C за 240 минути):
- Стандартен цикъл 240 мин.: този цикъл равномерно замразява продукта, което го прави подходящ за храни, които не трябва да бъдат подложени на резки промени в температурата или които съдържат различни по хомогенност съставки.
- Интензивен цикъл - 90 мин: това е идеалният цикъл за замразяване на полуготови ястия. Подходящ е и за сурови продукти. Улеснява съхраняването на замразени продукти за дълъг период от време, които могат да се използват през цялата година.
* След като цикълът на замразяване приключи, устройствата влизат в режим на готовност, работейки като фризер, поддържайки температурата под -18°C.
- Допълнителни цикли: предварително охлаждане, непрекъснат цикъл, ръчно размразяване, дезинфекция на риба, втвърдяване на сладолед, сушене.
- 96 предварително зададени програми за охлаждане от Fagor, разделени в 8 категории храни.
- Възможност за създаване на персонализирана готварска книга с до 40 собственоръчно направени рецепти.
- Автоматично изпаряване на размразената вода.
ОБОРУДВАНЕТО ВКЛЮЧВА:
- Топлинна иглена сонда за следене на температурата в сърцевината на хранителния продукт.
- Капацитет за съхранение: 20 нива за тави гастронорм GN 1/1 или 10 нива за тави GN 2/1, или 10 нива за тави евронорм EN 60X40 (600х400 мм). с 65 мм разстояние между тях.
ВЪЗМОЖНИ ОПЦИИ : - 60 Hz - USB порт за извличане на данни - Комплект колела (фабричен монтаж)
Модел |
Код |
Т (ºC) |
Хладилен агент |
Продуктивност (кг) |
Ел.мощност kW |
Мощност на охлаждане kW |
Размери мм |
|
охлаждане |
замразяване |
|||||||
ABC-102 |
19089769 |
+3ºC / -18ºC |
R-452a |
100 |
65 |
2,95 |
5,45 |
1200 x 1090 x 1766 |
- R-452A
- 220-240 V; 50 Hz