Възползвайте се от удобството да закупите уреди на изплащане или да финансирате на вноски цялостното оборудване на вашата професионална кухня или перално стопанство. 

С нашите партньори ще Ви предложим най-добрите условия за изпълнението на вашия проект, без да е необходимо да плащате цялата сума предварително.

                                                                                  ​                                                          

Каталог Каталог

Кликнете върху изображението, за да го увеличите

Шоков охладител и замразител (6хGN 1/1) Cook & Chill - ABCO-061 HC

ABCO-061 HC
Fagor
Свържете се с нас за цена
Направи запитване
Нужда от помощ?02/862 55 66

Комбинираното използване на конвектоматни фурни и шокови охладители ви позволява да бъдете по-ефективни, тъй като ви улеснява да програмирате работата си в кухнята, води до по-малко отпадъци, спестяване на време и резултат - продукт, който се сервира в точното време. Шоковите охладители и замразители oт серията Cook & Chill са проектирани да съответстват на капацитета на конвектоматите iKORE и могат да бъдат стиковани с тях.

Шоков охладител и замразител с 6 нива за гастронорм тави GN 1/1 тави или евронорм 60х40 см.. Подходящ за стиковане с конвектомат APW-061. (50-100 порции/ден)

КОНСТРУКЦИЯ:

  • Вътрешна и външна конструкция изцяло произведени от висококачествена неръждаема стомана.
  • Висококачествена полиуретанова изолация с 60 mm дебелина, без фреон, инжектирана под високо налягане.
  • Врати от неръждаема стомана с ергономична, по цялата дължина, здрава, идеално интегрирана дръжка. 
  • Врати на панти с автоматично връщане за перфектно затваряне, което минимизира увеличаването на температурата. Имат 120° позиция на престой и се затваря автоматично при по-малко от 90°.
  • Каса на вратата с антиконденз система.
  • Вътрешност с извити фуги за улесняване на почистването
  • Меден тръбен изпарител с алуминиеви ребра и покритие чрез катафореза
  • Херметически затворен компресор с кондензатор с въздушно охлаждане - Охладителна система с принудителна циркулация на въздуха
  • Интуитивен 5” екран със сензорен електронен контрол, поставен във вратата.

ФУНКЦИИ И УПРАВЛЕНИЕ:

  • Процес на охлаждане чрез контрол на времето или температурната сонда, поставена в храната. И двата параметъра могат да се регулират във всеки цикъл. Ако сондата не се използва, управлението чрез времето на цикъла се активира автоматично. Възможност за контролиране вентилатора на изпарителя чрез 5 различни нива. 

Шоково охлаждане (от +90° до +3 °C за 90 минути): 

  1. Интензивен цикъл 90 мин: подходящ за продукти с висока плътност или маса, както и за подготовка на готови храни за опаковане. 
  2. Стандартен цикъл 90 мин: подходящ за мека, лека или деликатна храна с малък размер или обем.

* След като цикълът на охлаждане приключи, устройствата влизат в режим на готовност, работейки като хладилник, поддържайки температурата между +2°C и +5°C. 

Шоково замразяване (от +90° до -18 °C за 240 минути): 

  1. Стандартен цикъл 240 мин.: този цикъл равномерно замразява продукта, което го прави подходящ за храни, които не трябва да бъдат подложени на резки промени в температурата или които съдържат различни по хомогенност съставки.
  2. Интензивен цикъл - 90 мин: това е идеалният цикъл за замразяване на полуготови ястия. Подходящ е и за сурови продукти. Улеснява съхраняването на замразени продукти за дълъг период от време, които могат да се използват през цялата година.

* След като цикълът на замразяване приключи, устройствата влизат в режим на готовност, работейки като фризер, поддържайки температурата под -18°C.

  • Допълнителни цикли: предварително охлаждане, непрекъснат цикъл, ръчно размразяване, дезинфекция на риба, втвърдяване на сладолед, сушене.
  • 96 предварително зададени програми за охлаждане от Fagor, разделени в 8 категории храни.
  • Възможност за създаване на персонализирана готварска книга с до 40 собственоръчно направени рецепти.
  • Автоматично изпаряване на размразената вода.

ОБОРУДВАНЕТО ВКЛЮЧВА: 

  • Включва топлинна иглена сонда за следене на температурата в сърцевината на хранителния продукт.
  • Капацитет за съхранение: 6 нива за тави GN1/1 или 6 тави 600х400 мм, с 65 mm разстояние между тях

 ВЪЗМОЖНИ ОПЦИИ : - 60 Hz - USB порт за извличане на данни 

Модел

Код

Т (ºC)

Хладилен агент

Продуктивност (кг)

Ел.мощност

kW

Мощност на охлаждане kW

Размери

мм

охлаждане

замразяване

ABCO-061 HC

19105609

+3ºC / -18ºC

R-290

27

21

0,713

0,71

900 x 935 x 1105

Брой нива:
6
Изолация:
60мм
Охлаждаща течност:
  • R-290
Хладилен агрегат:
Вътрешен
Захранване:
  • 220-240 V; 50 Hz
Мощност:
0.71kW
Брой тави 600/400:
  • 6
Размери:
900 x 935 x 1105мм

Specs (ABCO-061_HC_19105609.pdf, 1,840 Kb) [Изтегляне]