Възползвайте се от удобството да закупите уреди на изплащане или да финансирате на вноски цялостното оборудване на вашата професионална кухня или перално стопанство. 

С нашите партньори ще Ви предложим най-добрите условия за изпълнението на вашия проект, без да е необходимо да плащате цялата сума предварително.

                                                                                  ​                                                          

Каталог Каталог

Шоков охладител и замразител (10xGN 1/1) - CONCEPT - CBC-101 HC

944067
Fagor
Свържете се с нас за цена

Професионален комбиниран шоков охладител и замразител с 10 нива за тави гастронорм GN 1/1 или евронорм 60х40 см. - Concept. Гамата Концепт се характеризира със семпъл дизай и икономичност.

КОНСТРУКЦИЯ:

  • Покритие от неръждаема стомана отвън, с изключение на задния панел (пластмасово покритие).
  • Вътрешна част от неръждаема стомана AISI-304 18/10.
  • Висококачествена полиуретанова изолация с 60 mm дебелина и плътност 40 kg/m3, без фреон, инжектирана под високо налягане.
  • Врати от неръждаема стомана с ергономична, здрава, идеално интегрирана по цялата дължина на вратата дръжка. 
  • Врати на панти с автоматично връщане за перфектно затваряне, което минимизира увеличаването на температурата. Имат 120° позиция на престой и се затваря автоматично при по-малко от 90°.
  • Каса на вратата с антиконденз система.
  • Вътрешност с извити фуги за улесняване на почистването
  • Меден тръбен изпарител с алуминиеви ребра и покритие чрез катафореза
  • Херметически затворен компресор с кондензатор с въздушно охлаждане - Охладителна система с принудителна циркулация на въздуха
  • Интуитивен  2,8” екран със сензорен електронен контрол, поставен във вратата, позволяващ контрол на циклите по време или температура чрез температурна сонда, поставена в храната. Ако сондата не се използва управлението  на цикъла чрез времето се активира автоматично.

ФУНКЦИИ И УПРАВЛЕНИЕ:

  • Ръчно контролирани процеси на охлаждане и замразяване чрез избор на времето или температурната от сонда, поставена в храната. И двата параметъра могат да се регулират във всеки цикъл.  

Шоково охлаждане (от +90° до +3 °C за 90 минути): 

- Стандартен цикъл 90 мин: подходящ за мека, лека или деликатна храна с малък размер или обем.

* След като цикълът на охлаждане приключи, устройствата влизат в режим на готовност, работейки като хладилник, поддържайки температурата между +2°C и +5°C. 

Шоково замразяване (от +90° до -18 °C за 240 минути): 

- Интензивен цикъл - 240 мин: това е идеалният цикъл за замразяване на полуготови ястия. Подходящ е и за сурови продукти. Улеснява съхраняването на замразени продукти за дълъг период от време, които могат да се използват през цялата година.

* След като цикълът на замразяване приключи, устройствата влизат в режим на готовност, работейки като фризер, поддържайки температурата под -18°C.

  • 3 допълнителни цикъла: предварително охлаждане, дезинфекция на риба и втвърдяване на сладолед.
  • Възможност за създаване и запазване на до 20 персонализирани рецепти.
  • Система за изпаряване на водата, образувана по време на процеса на размразяване, активирана от потребителя.
  • Размразяване чрез спиране на компресора.

ОБОРУДВАНЕТО ВКЛЮЧВА: 

  • Топлинна иглена сонда за следене на температурата в сърцевината на хранителния продукт.
  • Капацитет за съхранение: 10 нива за тави GN1/1 или 10хEN 60x40 с 65 mm разстояние между тях.

 ВЪЗМОЖНИ ОПЦИИ : - 60 Hz - Комплект колела (фабричен монтаж) - Противоположно отваряне на вратата

Модел

Код

Т (ºC)

Хладилен агент

Продуктивност (кг)

Ел.мощност

kW

Мощност на охлаждане kW

Размери

мм

охлаждане

замразяване

CBC-101 HC

19104477

+3ºC / -18ºC

R-290

50

30

1,426

1,62

790 x 800 x 1420

Брой нива:
10
Изолация:
60мм
Охлаждаща течност:
  • R-290
Хладилен агрегат:
Вътрешен
Захранване:
  • 220-240 V; 50 Hz
Мощност:
1.42kW
Брой тави 600/400:
  • 10
Размери:
790 x 800 x 1420мм

Specs (CBC-101_HC_19104477.pdf, 564 Kb) [Изтегляне]