Възползвайте се от удобството да закупите уреди на изплащане или да финансирате на вноски цялостното оборудване на вашата професионална кухня или перално стопанство. 

С нашите партньори ще Ви предложим най-добрите условия за изпълнението на вашия проект, без да е необходимо да плащате цялата сума предварително.

                                                                                  ​                                                          

Каталог Каталог

Филтри Филтри

Шокови охладители и замразители

ВАЖНОСТТА ОТ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ШОКОВИ ОХЛАДИТЕЛИ 

Професионалните шокови охладители са машини, предназначени за бързо понижаване на температурата на храната, така че да могат да преминат от 90 °C след готвене до температура на охлаждане от +3 °C за максимум 90 минути, като по този начин предотвратяват размножаването на бактерии.

Предлагаме ви различни гами смесени шокови охладители с вградени цикли на замразяване, способни да понижат температурата на продукта до -18 ºC само за 4 часа, като по този начин се постига бързо замразяване на храната, като същевременно се избягва увеличаването на бактериалната флора и образуването на макрокристали.

    

1 2