Каталог Каталог

Филтри Филтри

Кафемашини

Професионалната кафе машина е електрически уред, който трябва да присъства във всяко кафене, сладкарница, бар и прочие. Причината за това е проста. Това е втората най-консумирана напитка след водата, затова трябва да е достъпна винаги, когато клиентите ви я поръчат. Трябва да е прясна и с наситен вкус.

Приготвяйте най-хубавото кафе с уникален плътен вкус с нашите професионални кафе машини от Sammic. Това е фирма, която започва своето налагане на пазара още през далечната 1961 г. Професионалните им кафе машини са изработени от неръждаема стомана, с бързо загряване и възможност за работа до 24 часа. Какво повече бихме могли да поискаме?

В зависимост от модела, те могат да бъдат свързани директно с водата. Това е голямо предимство и често, при вземане на финално решение за покупка, накланя везните в тяхна полза. За барманите е много по-лесно да работят по този начин. Спестява им от времето и оптимизира работния процес максимално.

Ние предлагаме различни варианти с една или две кани, за да имате винаги налично прясно приготвено кафе за клиентите си. 


Разгледайте онлайн каталога ни и изберете професионална кафе машина на достъпни цени от Tirol Professional.