Тестомесачка IF(M) 22L PIZZA GROUP

Възползвайте се от удобството да закупите уреди на изплащане или да финансирате на вноски цялостното оборудване на вашата професионална кухня или перално стопанство, без да е необходимо да плащате цялата сума предварително!
tbitbi Запитване за лизинг
Фиксирани
22
PIZZA GROUP
P01IF02035
2 550.00 лв.
+
Нужда от помощ?02/862 55 66

Професионални спирални миксери за тесто с обем на басана 22 литра, в разлини версии.

ОПИСАНИЕ

  • Машини с фиксирана глава и купа.
  • Таймер.
  • Версии с 1, 2 или вариабилна скорост на месене.
  • Всички части, които са в контакт с храната, като купа, спирала и разделител за тесто, са от неръждаема стомана AISI 304.
  • Включен комплект от 4 колела (2 с и 2 без спирачка).

СПЕЦИФИКАЦИЯ

  • Стойностите на зараждане и правилната работа на оборудването са тествани при 60% хидратация на тестото.
  • Минималното постижимо тегло на тестото е приблизително около 1/5 от капацитета за 22, 33, 42, 53-литрови версии.
  IF22 IFM22 IF22 2V IF22 VS *
Капацитет на купата (L) 22
Капацитет на зареждане (kg) 18
Размери на купата (cm) 36x21
Външни размери (cm) 40x69x63
Тегло нето (kg) 75 83 73 76
Мощност (kW) 0,75 0,9 0.55/0.75 0,75
Напрежение (V/P/Hz) 400/3/50 230/1/50 400/3/50 230/1/50-60
  • (М) - Монофазна версия
  • 2V - Версия с две скорости
  • *VS- Версия с вариабилна скорост

Забележка: *Електрическата инсталация трябва да бъде оборудвана с диференциален превключвател от клас А.


Предимства на различните видовете спирални тестомесачки според скоростта им на месене

Спирални тестомесачки с ПРОМЕНЛИВА СКОРОСТ Спирални миксери за тесто с 2 СКОРОСТИ Спирални тестомесачки с ФИКСИРАНА СКОРОСТ

По-добър контрол на тестото:

  • Променливата скорост позволява оптимално развитие на тестото чрез регулиране на скоростта на смесване въз основа на вида тесто и желаната консистенция.

Намалено време за смесване:

  • Чрез използване на по-високи скорости за първоначално смесване и по-ниски скорости за крайните етапи, тестото може да се смесва по-ефективно, спестявайки време.

Подобрено качество на тестото:

  • Прецизният контрол на скоростта може да доведе до по-добро развитие на глутена и по-последователна текстура на тестото, което води до превъзходни печени изделия.

Енергийна ефективност:

  • Задвижванията с променлива скорост могат да намалят консумацията на енергия, като работят на по-ниски скорости, когато не е необходимо смесване с висока скорост.

Универсалност:

  • Миксерите с променлива скорост могат да обработват по-широк спектър от видове тесто и рецепти, от деликатни сладкиши до тежки теста за хляб.

Потенциал за намалени разходи за труд:

  • Чрез по-бързо и по-ефективно смесване на тестото, разходите за труд могат да бъдат намалени, особено в пекарни с голям обем.


Леснота на употреба:

  • Двускоростните миксери предлагат по-лесно потребителско изживяване с по-малко настройки за управление.

Постоянни резултати:

  • Двете скорости обикновено са оптимизирани за различните етапи на развитие на тестото, осигурявайки постоянни резултати за често срещани рецепти.

По-бърз от единичноскоростен:

  • Предлага по-бързо смесване от едноскоростен миксер, но по-малка гъвкавост от променливоскоростния.


Семпла работа:

  • Най-лесният дизайн, само с една скорост на смесване.

Най-икономични:

  • Обикновено най-евтиният вариант.

 

Докато двускоростните и едноскоростните тестомесачки са подходящи за някои приложения, спиралните тестомесачки с променлива скорост предлагат превъзходен контрол, ефективност и гъвкавост за широк спектър от видове тесто и производствени нужди. Ако имате нужда от помощ при избора на професионален спирален миксер за вашата пицария, пекарна или сладкарница, не се колебайте да ни потърсите!
Напрежение (V/Ph/Hz):
400/3N/50
Мощност
:
0.75kW
Размери:
400x690x630mm
Тегло:
75kg

Тестомесачки

Глава и Купа:
Фиксирани
Капацитет на купата (L):
22
Размери на купата
:
36x21cm
Скорост:
1
Таймер:
Да
Тегло на тестото
:
18kg