18.01.2018

Новото поколение конвектомати ADVANCE: цял един свят на възможности

Поколението конвектомати ADVANCE на Fagor Industrial предлагат една от най-широките гами на пазара по отношение на размери и производителност.

ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА ADVANCE PLUS НЕ ПОЗНАВА ГРАНИЦИ
Fagor Cooking е автоматична програма, която прави ежедневното готвене по-лесно и по-продуктивно. 
Fagor Easy е ръчна програма за готвене с 4 цикъла: конвекция, пара, смесена (едновременно готвене на пара и печене) и регенерация.
Fagor Multy-Tray System позволява да следите и контролирате температурата на няколко ястия едновременно.
Fagor USB  улеснява качването и свалянето на рецепти и документацията на HAССР, което гарантира безопасността Ви по време на готвенето. 

ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНОСТИ НА ЕДИН ПРЪСТ РАЗСТОЯНИЕ
Новото поколение ADVANCE има 8-инчов сензорен TFT дисплей, интуитивен и лесен за употреба, и включва автоматични програми като Fagor Easy и Fagor Cooking.
Системата Fagor Touch е напълно изолирана зад стъкло. Тя прави почистването изключително лесно, като отблъсква водата и мазните петна. Освен всичко е много устойчива на драскотини. Специалната ѝ технология Ви позволява да наблюдавате храната от различен ъгъл, като екранът може да бъде активиран дори с латексови ръкавици.

БЕЗУПРЕЧНА ХИГИЕНА И ГАРАНТИРАНА БЕЗОПАСНОСТ
Combi Clean
 e автоматична система за почистване на готварската камера, която осигурява поддържането на максимално ниво на хигиена.
Combi Clean има 5 различни почистващи програми, съобразени с нуждите на всеки професионалист. Ако процесът на почистване бъде прекъснат внезапно, се активира автоматична програма, която гарантира безопасността на храната.

ГОТВЕНЕ НА ПАРА И ЗДРАВОСЛОВНА ХРАНА
Независим и отделен от камерата за готвене, мощният парогенератор на конвектоматите ADVANCE осигурява непрекъснато снабдяване с пара за свежи и сочни храни. Системата подновявава водата на всеки 24 часа работа и поддържа постоянна хигиена вътре в камерата.

КОНТРОЛ НА ТЕМПЕРАТУРАТА ЗА НЕСРАВНИМИ ВКУСОВЕ И АРОМАТИ
HA Control осигурява поддържането на постоянна температура, което гарантира максимални резултати – храна с ненадмината визия, вкус и аромат.
Реверсивният вентилатор създава оптимален въздушен поток, който осигурява перфектно готвене. Скоростта може да се регулира във всеки един момент, в зависимост от кулинарните нужди и поставените цели.

ПРЕЦИЗНОСТ И ОПТИМАЛНИ РЕЗУЛТАТИ
Опростена и лесна за употреба, новата сонда ADVANCE отчита с точност температурата в сърцевината на храната по време на целия процес.
EZ Sensor има ергономичен дизайн, удобен за хващане, който гарантира безопасността на главния готвач и спестява време и усилия.

Можете да разгледате нашите готварски конвектомати тук.