09.03.2019

Газови Котлони и Печки, Линия 900 KORE

Кухнята е сърцето на всеки ресторант и гордостта на главния готвач. Линията 900 КORE Range от Fagor Industrial е предназначена, за да улесни ежедневната работа на професионалистите, като предлага едновременно гъвкавост, високо качество, ниски разходи и ефективност. Новото поколение линия 900 КORE Range е плод на повече от 50 години знания и опит. Серията e проектиранa в съответствие с европейските стандарти и е приспособена към нуждите на топ готвачите в професионалната кухня. 

Днес ще Ви представим някои от ключовите характеристики на газовите котлони и фурни от тази линия:

1. Мощност - най-мощните горелки предлагани на пазара. Новите горелки на Fagor Industrial съчетават иновативен дизайн с високоефективност. Равномерно разпространение на топлината по целия размер на използвания съд. Котлоните на Fagor Industrial гарантират висококачество и максимална производителност. 
Те разполагат с 3 различни мощности и размери на горелките – 5.25 kW (Ø 100 mm), 8.0 kW (Ø 120 mm), 10.2 kW (Ø 140 mm). Всичко това дава по-голяма свобода на готвачите в кухнята, както и възможност за използване на различни по големина съдове за готвене. Лесни за разглобяване горелки, което осигурява високо ниво на хигиена и поддръжка.
2. Здрава повърхност – еднокомпонентен повърхностен плот с дебелина от 2 мм неръждаема стомана.
3. Вградени повърхности – извити ръбове и вътрешни ъгли, които предотвратяват натрупването на мръсотия и улесняват почистването.
4. Метални контроли – здрав и ергономичен дизайн, който улеснява използването им. Изключително лесен контрол върху процеса на готвене, като контролите са разположени в горната част.
5. Издръжливост – роботизирано заваряване и автоматично полиране, което гарантира устойчивостта на машините, както и тяхната издръжливост и надеждност.
6. Стабилност – възможност за поставяне на тигани и с по-малък диаметър на дъното (8 см), разстоянието между решетките е стеснено максимално, за да се осигури по-високо ниво на безопасност.
7. Вградени повърхности с дебелина 2 мм AISI-304 неръждаема стомана. Вградени тави за събиране на течности с капацитет от литър.
8. Отлична защита - благодарение на термодвойките разположени в тялото на горелката. Ниска консумация на газ.
9. Фурна с пиезоелектрическо запалване - 3 нива на височина на стелажите. Долният плот на фурната е с дебелина от 6 мм чугун, като на места достига до 10 мм.

Предлагаме газови котлони с различни размери с 2, 4 или 6 горелки, както и в комбинация с фурна. Всичките котлони от линия 900 КORE Range можете да разгледате тук.

Вижте всички решения за професионална готварска печка, които предлагаме на нашия сайт.