Перфорирана лопата за пица с перо 36 см

Възползвайте се от удобството да закупите уреди на изплащане или да финансирате на вноски цялостното оборудване на вашата професионална кухня или перално стопанство, без да е необходимо да плащате цялата сума предварително!
tbitbi Запитване за лизинг
36
PIZZA GROUP
A14FN00047
255.00 лв./130.38 
cm
+
Нужда от помощ?02/862 55 66

Професионални перфорирани алуминиеви лопати за поставяне/вкарване на пици в пещта, с перо с ширина 36 см и различна обща дължина с дръжката според избрания вариант.

Подходящи за интензивна употреба в професионални пицарии.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Модел Перо (см) Дължина с дръжката (см)
235122 36 100
235129 36 240
235152 50 115
235158 50 237

Форма на перото (работната част)

Форма на перото Предимства Недостатъци Подходящо за стил
Кръгло Маневреност - лесно въртене на пиците Малка площ - Неудобно за правоъгълни пици Неаполитански
Правоъгълно По-голяма площ По-трудно въртене - изисква повече пространство Класически, римски
Удължено правоъгълно (pizza al metro/roman style) Подходящи за пица „на метър“ (за споделяне) Изисква голяма пещ - По-трудно маневриране Roman style

Перфорирано vs. Неперфорирано перо

Тип перо Предимства Недостатъци Препоръчителна употреба
Перфорирано По-добро отделяне на брашното- По-леко- По-бързо охлаждане По-трудно почистване- Не е подходящо за много тънко тесто Интензивна работа, електрически/газови пещи
Неперфорирано (плътно)  По-устойчиво- Лесно за почистване- Подходящо за тежки пици  По-тежко- Може да задържа брашно Традиционни пещи, дебело тесто

Практически съвет: За професионални пицарии с висока оборотност и електрически или газови пещи, перфорираната алуминиева лопата с правоъгълно перо е оптимален избор. За класически неаполитански стил – кръгла, неперфорирана лопата от инокс е предпочитана.


В професионалната кухня всяко движение е от значение. Благодарение на нашия селектиран асортимент от лопати с различни форми и материали — кръгли, правоъгълни, перфорирани или плътни имате възможност да направите информиран избор, съобразен с нуждите на вашата пекарна или пицария. Независимо дали създавате класическа неаполитанска пица или „pizza al metro“ за споделяне, при нас ще откриете точния инструмент, който работи толкова прецизно, колкото и вашият екип.

Инструменти за пица

Материал:
Алуминий - перфориран
Инструмент:
Лопата за пица (за вкарване)
Перо (cm):
36
Дължина с дръжката :
100cm
Форма:
Правоъгълна