Pizza Group 550 е иновативна електрическа фурна за пици включваща характеристики за автентично приготвяне на истинска неаполитанска пица за по-малко от 90 секунди. Предлагат се 2 варианта на модела, за 6 или 9 пици едновременно.
- По-малко от 90 секунди за приготвяне на истинска неаполитанска пица.
- Минималистичен дизайн, проектиран да подобри околната среда; новата електрическа фурна има иновативен абсорбатор с автоматично активирано засмукване, двойно горно и долно LED осветление, всичко контролирано от иновативен 5-инчов сензорен екран.
Конструкция и дизайн
- Италиански стил, качество и гаранция.
- Конструкция изработена от неръждаема стомана.
- Работен плот от естествен камък.
- Допълнителна изолация за пестене на енергия.
- Естетиката играе основна роля във всяка пицария. Неповторимият дизайн и стил на продуктите на Pizza Group се вписват идеално във всяка пицария, запазвайки традиционния италиански стил и отговаряйки на нуждите на съвременните клиенти.
Технология
- Системата за абсорбиране улавя изпаренията и поддържа температурата вътре в камерата за готвене, без да създава студени или прекомерно горещи точки.
- Шкафът за втасване с контролирана температура достига температура до 60°C и побира до 24 тави за втасване на тесто.
СЕНЗОРЕН ПАНЕЛ
- Най-новото поколение 5-инчов сензорен екран позволява перфектен контрол на всички функции на фурната.
- 550 е оборудвана с микропроцесор, който управлява всички функции на фурната.
- Използването на интелигентна електроника от последно поколение позволява автоматична модулация и постоянен контрол на температурата в камерата на фурната, отпред до задната част на камерата.
- Електромеханично активирана димоотводна клапа.
- Лесна употреба.
BISCOTTO DI SORRENTO и ACTIVESTONE ЗАЕДНО
- BISCOTTO DI SORRENTO или „bisc“ от английски "бисквита", е много пореста тухла, която се нагрява бързо и задържа топлина за дълго време. Ще я намерите в традиционните фурни за пекарни и пицарии, използвана, за да придаде на храната непогрешен автентичен вкус.
- ACTIVESTONE - За разлика от конвенционалните фурни за пица, нагревателните елементи при тази технология са вградени в огнеупорния камък. Това ги изолира и ги поддържа в отлично състояние, като същевременно осигурява най-високата ефективност през цялото време. (25% Намалено време за готвене; 50% по-малко време за затопляне и 25% по-малко консумация на енергия.)
- Перфектният съюз за несравнимо качество на готвене. Иновативната система за готвене на модел 550 съчетава характеристиките на известната „BISCOTTO DI SORRENTO“, много пореста тухла, която се нагрява бързо и задържа топлината за дълго време, със свойствата на системата Activestone. По този начин е постигната уникална камера за готвене, която позволява достигане на високи температури за много кратко време, поддържайки я през целия работен ден.
АБСОРБАТОР
- Автоматично активиран абсорбатор, осветен със светодиоди и управляван чрез сензорния екран.
ДРЪЖКА
- Система за затваряне с технология cool-touch, която позволява загряване на фурната без загуба на топлина.
ТЕМПЕРАТУРА
- Максимална температура от 515°.
КАМЕРА/ШКАФ ЗА ВТАСВАНЕ С КОНТРОЛИРАНА ТЕМПЕРАТУРА
- Регулируема температура: от 5°C до 60°C.
- Подставка за овлажнител.
- Капацитет: 12 (модел 6) или 24 (модел 9) кутии 60X40 см.
- LED осветление на камерата.
- Стъклени врати за наблюдение и контрол на процеса на втасване.
- 4 ВЪРТЯЩИ СЕ КОЛЕЛА, ДВЕ ОТ КОИТО СА СЪС СПИРАЧКИ
СПЕЦИФИКАЦИЯ
Модел | Структура | Капацитет | Повърхност за печене (см) | Височина на камерата (см) | Външни размери (см) | Тегло (кг) |
550 6C | Абсорбатор | 662 m3/h | 75X105 | 20 | 118x172,5x182,5 | 565 |
Камера | 6 x Ø 30/34 | |||||
Втасвател | 12 x 60x40х9(h) см | |||||
550 9C | Абсорбатор | 662 m3/h | 105x105 | 20 | 153x172,5x182,5 | 725 |
Камера | 9 x Ø 30/34 | |||||
Втасвател | 24 x 60x40х9(h) см |
550 - Атрактивен дизайн и иновативна технология за несравнима производителност
- Електрическата фурна 550 е специално създадена, за да приготви известната пица в стил Неапол само за по-малко от 90 секунди.
- Тя достига максимална температура от 550°C в камерата за готвене, благодарение на дъното на фурната, съставено от два слоя камък, първото ниво е изработено от характерната пореста тухла BISCOTTO DI SORRENTO, а второто ниво е от Activestone. Този състав осигурява оптимално задържане на топлината и увеличава икономията на енергия. Независимо дали сте майстор пицар или изграждате модерна пицария, 550 е инвестиция, която ще се отплати многократно чрез безкомпромисни резултати и енергийна ефективност.
- Фурната 550 е с врата, височина 20 см и микропроцесор от последно поколение, с тъчпад панел и интелигентна система за управление на топлината за постоянен контрол на температурата отпред и отзад.
- С шкаф за втасване и иновативен абсорбатор, 550 е идеалното решение за професионална кухня.
Всеки Пекар и Пицар желае най-доброто за своята лаборатория. Pizza Group е проучила и проектирала идеалния инструмент, за да реализира известната пица Неаполитана, призната дори от ЮНЕСКО за културно наследство на човечеството.
Характеристиките на камерата за печене правят тази фурна уникална по рода си: вътрешна повърхност, покрита изцяло с камък и 50 мм дебела повърхност за готвене комбинираща два вида камък за печене, подобрена изолация за по-голяма икономия на енергия, вътрешно осветление 12V, височина на камерата за готвене 200 мм, с интелигентен контрол на температурата, практичен плот от синтерован естествен камък за хранителни цели, подвижна врата на камерата със специална дръжка, както и аксесоари като абсорбатор и шкаф за втасване.
Изберeте фурна 550 от Pizza Group и превърнете всяка пица в автентично неаполитанско изживяване – вдигнете нивото на своята кухня!