Фритюрникът се използва за пържене на храна в маслена баня. Той може да бъде с една или две вани, кото за кухните на заведения се предпочита втория вариант. Обичайно дизайнът му улеснява работния процес, предоставяйки на готвачите гъвкавост и пространство в кухнята. Това е изключително важно за плавното протичане на работата, защото не е тайна, че в професионалните кухни може да стане много напрегнато понякога. Висококачественото кухненско оборудване улеснява приготвянето на храната и позволява на шеф готвача да ръзгърне пълния потенциал на уменията си.
Ние от Тirol Professional предлага висококачествени професионални фритюрници от европейския лидер Fagor Professional. Те могат да бъдат газови или електрически с различен капацитет и мощност. Това дава на майсторите готвачи голям избор и ги прави подходящи за всяка професионална кухня. Повърхността им е покрита с 2 мм неръждаема стомана AISI-304. Разполагат с термостатен температурен контрол между 60° и 200° C. Електрическите модели са с отоплителни елементи от неръждаема стомана AISI-304, които са разположени вътре в резервоара.
Професионалните фритюрници разполагат и със защитен термостат във всички модели. С тяхна помощ без съмнение ще приготвяте вкусни ястия, достойни за изтънчените ресторанти на майсторите готвачи от цял свят.
Изберете професионален фритютник от Tirol Professional.
* Моля имайте предвид, че снимките на оборудването са илюстративни и могат да се различават от оригинала.