13.12.2023

Приз за принос за развитието на кулинарната култура в България и обучение на млади кулинари през 2023 г.

За нас е удоволствие да споделим с вас, че Шеф Петър Йоргов от Грифид хотели бе награден за най-голям принос в развитието на кулинарната култура в България и обучение на млади кулинари през 2023 г.

"Петър Йоргов, част от екипа на Грифид хотели през годините се е придържал към принципите си и демонстрирал постоянство, внимание към детайла и стремеж за усъвършенстване всеки ден, така мотивирайки и давайки пример на младите. Ежедневно в работата си обучава и подкрепя младежите, които искат да учат и да се развиват в сферата на кулинарията. Освен в ежедневната си работа шеф Йоргов насърчава младите таланти със събития, които организира." (източник Новини | БХРА (bhra-bg.org))

Източник: news.bhra-bg.org

"Шеф Йоргов следва своята мисията – да обучава, мотивира, напътства и вдъхновява хора от различни възрасти към кулинарното изкуство. А проектите с училища и дейности на местно ниво, състезанията и кулинарните формати, които шеф Йоргов организира, служат като притегателна сила, която той използва за да задържи младите таланти в България." ( Източник: news.bhra-bg.org )

Може да прочетете цялата статия Тук.

Младите хора са бъдещето на всяка нация! А когато са подпомагани и подкрепяни, нищо не може да попречи на развитието и успеха им!