01.02.2024

Град Стара Загора ще посрещне Националния форум „Chef’ Secrets - Еволюция на вкусa”.

 

В гр. Стара Загора на 3 февруари (събота) от 9.00 часа отново ще се проведе Националния форум „Chef’ Secrets - Еволюция на вкусa”. Единствен по рода си, кулинарния форум обединява най-добрите професионалисти в областта на туристическия, хотелиерски и ресторантьорски сектор, както и преподаватели, студенти и ученици в средните и висши учебни заведения. Събитието се провежда в Културен център „Стара Загора“ и във фоайетата ще бъдат разположени  презентационни щандове на фирмите-партньори. 

Тирол Профешънъл ЕООД предоставя отново професионално кухненско оборудване за събитието. Смятаме, че таланта на професионалния шеф и ефективното кухненско оборудване в комбинация с качествените съставки, са ключови елементи за постигане на изключително вкусни и изящни ястия. Професионалният шеф използва своята кулинарна креативност, за да превърне съставките в уникални гастрономични изживявания. В съчетание със съвременното и функционално кухненско оборудване, той може да ускори процесите, да запази вкусовите качества на продуктите и да предложи на гостите си неповторими кулинарни изкушения.

"Участие ще вземат над 300 професионални готвачи, ресторантьори и хотелиери, 160 преподаватели от 62 професионални учебни заведения по хранене, училища със специализирани паралелки - готвачи, хлебари, сладкари и хотелиери и над 120 ученици. Възпитаници от Професионалната гимназия по хранене "Райна Княгиня"  ще се включат с помощ на шеф-готвачите от сцената." (източник www.starozagorci.com/news))

"Ще се представят ястията от шеф-готвачите, ще текат презентации и дискусии по концептуални теми и проекти на различните презентатори. Сцената ще  бъде оборудвана с портативен професионален кулинарен сет, на който ще се представят дадените ястия. Оператори ще заснемат и възпроизвеждат в близък план, случващото се в детайл, за да могат всички гости в залата, независимо от мястото си, да проследят и разберат случващото се на сцената."(източник www.starozagorci.com/news))

Заповядайте, нека заедно се насладим на магията „Chef’ Secrets - Еволюция на вкусa”!