Възползвайте се от удобството да закупите уреди на изплащане или да финансирате на вноски цялостното оборудване на вашата професионална кухня или перално стопанство. 

С нашите партньори ще Ви предложим най-добрите условия за изпълнението на вашия проект, без да е необходимо да плащате цялата сума предварително.

                                                                                  ​                                                          
08.02.2025

Национален кулинарен форум „Chef's secrets - Еволюция на вкуса 2025

Стара Загора отново е кулинарна столица на България и домакин на Национален кулинарен форум „Chef's secrets - Еволюция на вкуса 2025г.“. В препълнената зала на Културен център „Стара Загора“ днес на откриването на събитието въображението среща таланта и обединява най-добрите професионалисти в бранша с презентации на живо.

Тирол Профешънъл ЕООД предоставя отново професионално кухненско оборудване за събитието. Смятаме, че таланта на професионалния шеф и ефективното кухненско оборудване в комбинация с качествените съставки, са ключови елементи за постигане на изключително вкусни и изящни ястия. Професионалният шеф използва своята кулинарна креативност, за да превърне съставките в уникални гастрономични изживявания. В съчетание със съвременното и функционално кухненско оборудване, той може да ускори процесите, да запази вкусовите качества на продуктите и да предложи на гостите си неповторими кулинарни изкушения. 

"През следващите два дни много млади хора ще получат вдъхновение, ще научат много нови неща и ще искат да се развиват в тази професия. Националният кулинарен форум се смята за най-голямото образователно събитие в България. Като участници тази година ще се включат 149 учители, 99 ученици от специалностите „Хотелиерство и ресторантьорство“, „Сладкарство“, „Кулинария“ и „Хлебарство“ от 36 населени места са." 

"В зала с около 550 места 17 шеф готвачи ще презентират на живо своето майсторство и ще се излъчва аудио-визуално пред присъстващите. В кулинарното шоу ще вземат участие шеф Жоро Иванов, шеф Веселин Калев, шеф Николай Петев, шеф Антонио Иванов. За първи път ще има и международно участие с шеф готвачи от Сърбия и Канада. Около 30 фирми от ХоРеКа сектора ще предложат продуктите си на кулинарно изложение Chef's Expo."

Очакванията на организаторите са за около 1100 посетители за два дни. В петък, около 11.00 ч. отваря Shef`s Food Park, в събота е откриването в Културния център и форумът продължава до късния следобед на неделя, около 15.00 ч.

Изключително сме щастливи за поред път да бъдем част от събитието! Присъединете се към нас, да почерпим вдъхновение заедно!