02.02.2018

Линия 900 KORE от Fagor Industrial

Кухнята е сърцето на всеки ресторант и гордостта на главния готвач. Линията 900 КORE от Fagor Industrial е предназначена, за да улесни ежедневната работа на професионалистите, като предлага едновременно гъвкавост, високо качество, ниски разходи и ефективност.

Резултатът – професионални уреди с гаранция за издръжливост, безупречна хигиенa и практичен дизайн. 

Новото поколение 900 КORE е плод на повече от 50 години знания и опит. Серията e проектиранa в съответствие с европейските стандарти и е приспособена към нуждите на топ готвачите в професионалната кухня. Здравина, издръжливост, висока производителност – това са водещите точки за линия 900 КORE. Тя може да се справи с интензивната употреба на професионалната кухня във всеки един момент, благодарение на усъвършенстваното оборудване, което улеснява работата Ви.


Еднокомпонентен повърхностен плот с дебелина от 2 мм неръждаема стомана AISI-304, вградени повърхности, извити ръбове и заоблени ъгли – всичко това прави замърсяването по-трудно, а почистването по-лесно. Системата разполага с роботизирано заваряване и автоматично полиране, което гарантира устойчивост, издръжливост и надежност на машините.

Различните модули от линия 900 КORE са направени така, че да пасват лесно един с друг и да се затварят херметически. Това предотвратява изтичането на течности и осигурява максимална хигиена. Котлоните са с размер 397 x 350 мм, което позволява използването на големи тигани и тенджери. Употребата на малки съдове също не е проблем –  разстоянието между решетките е стеснено до 75 мм и предотвратява опасността от обръщане на тигани и тенджери. Металните контроли са разположени в горната част и правят процеса на готвене изключително лесен.
Осигурен е и достъп до компонентите от предната част на уреда, което улеснява поддръжката и ремонтните дейности.

Цялата гама на линия 900 КORE можете да разгледате тук.