24.02.2018

Josper - традиция и модерност

Josper e елегантна комбинация между грил и фурна в един уред. Уникалният дизайн е съчетан със здравина, висока производителност и е лесен за употреба. Фирмената философия на Josper винаги се свързва с две понятия – традиция и съвременност.  На пръв поглед може да изглеждат противоречиви, но тайната на успеха се крие именно в тяхната симбиоза. Продуктите на Josper се  разработват и усъвършенстват в продължение на повече от 45 години, съчетавайки доказано работещи традиции с познанията на дългогодишни експерти и иновативни дизайнерски и производствени технологии. Резултатът е на лице – уникален продукт на пазара.

Фурните Josper имат дъно с диамантени частици, което гарантира максимална топлопроводимост. Покритието от най-високо качество тефлон осигурява висока издръжливост и оптимални резултати.

Какво отличава Josper от останалите грилове?
Вече имате възможност бързо и лесно да приготвяте всякакъв тип храна с един уред. Можете да печете месо на висока температура с минимален риск от препичане и загаряне. Фурните на Josper освен практични са и икономични - консумацията на дървени въглища е намалена с до 40% в сравнение с обикновения грил. Уредът ограничава пламъците, като по този начин предотвратява изсушаването или изгарянето на храната. 

  • Безопасност по време на работа – влиянието на постоянната топлина върху главния готвач е ограничено до минимум.
  • Безупречна чистота – пепелта се отделя в предвидената за тази цел кутия под фурната.
  • Предимства и функции – вентилационна система за контрол на температурата; система за отваряне на вратите отпред; различни нива на печене.

Качество, доказано във времето
Съвършената технология на производствения процес и майсторската изработка предопределят високите стандарти на Josper. За изработката на уредите са използвани най-добрите високотехнологични стоманени сплави, създадени от и за Josper, които позволяват фурните да работят непрестанно при средна температура между 300º (572ºF) и 350º (662ºF).

Дизайн, надеждност, традиция и иновация – това са предпоставките за гарантирания успех на Josper.

Качеството на продукта е отразено в печатите за одобрение (CE, UL, GOST, TR) и в съответствие с най-високите международни стандарти за безопасност, здраве и опазване на околната среда.

Цялата гама от фурните на дървени въглища Josper можете да разгледате тук.