Професионален компактен замразител за стъкло, идеален за гастрониомичен бизнес, хотелиерство, заведения, ресторанти и барове.
Благодарение на дизайна си, машината за замразяване модел FREEZE е перфектна за всяко пространство, тъй като се адаптира към всички видове повърхности, заемайки минимално място. Може да се позиционира където е необходимо, в зависимост от нуждите на всеки повод, като е идеалният съюзник за множество активности.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
- Изработена от висококачествена неръждаема стомана, гарантира максимална здравина, издръжливост и хигиена.
- Свързваща бутилка CO2 от 28 до 36 кг.
- Включена система за връзка с бутилка, със система за безопасност.
- Брояч.
- 4 програми.
- LED светодиоди - активират се от газови импулси.
СПЕЦИФИКАЦИИ И РАЗМЕРИ
- Мощност: 25 W
- Ширина: 228 мм
- Дълбочина: 305 мм
- Височина: 500 мм
Съвместимост и материали
Машината използва течен въглероден диоксид, подходящ за храна.
CO2, е безвкусен, безцветен, без мирис и незапалим.
Въпреки че най-често срещаното състояние на CO2 е газообразно, при определени условия може да се намери в течно или твърдо състояние.
Тези бутилки се използват за медицински и хранителни цели и се различават от останалите по това, че вътрешността им има сонда, която извлича криогенната течност. При освобождаването й се достига температура от -79,8 ºC.
Безопасност LACOR
1. Работоспособност, базирана на течен въглероден диоксид, подходящ за храна.
2. Контрол на налягането на газа. Контрол на температурата на замръзване на газа, регулируем от -8 до -55 ºC
3. Изработени от неръждаема стомана за медицинска и хранителна употреба. Всички вътрешни проводници са произведени от AISI-316, гарантиращ оптимални условия за храна и хигиена и здраве
4. Адаптируеми към всякакъв размер стъкло/чаши
5. Ексклузивна патентована система за безопасност и контрол за налягане над 100 бара
Изделията на LACOR отговарят на следните стандарти:
1. Директива 2006/95/ЕО за електрическа безопасност
2. Директива 2004/108/ЕО за електромагнитна съвместимост
3. Директива 2006/42/ЕО за машини
4. Стандарт UNE-EN ISO 12100-1:2004
5. Стандарт UNE-EN ISO 12100-2:2004
6. Стандарт EN 614-1:1996
7. Стандарт UNE-EN ISO 13850:2007
8. Стандарт UNE-EN 60335-1