09.11.2023

Дизайн без граници за безупречна кухня! KORE Monoblock от FAGOR PROFESSIONAL

Уникално решение за вашата кухня! 

KORE Monoblock от FAGOR PROFESSIONAL

Гамата KORE Monoblock  е специално проектирана от  ФАГОР ПРОФЕШЪНЪЛ  за да предложи на вниманието на взискателните клиенти уникални решения за всяка кухня. Предимствата на професионалните модулни уреди от гамата KORE Monoblock, комбинирани в един плот,  дава възможност за комбинация с модулните единици от гамата KORE 900 и KORE 700. 

https://vimeo.com/865499987/b0088961b6?share=copy

Така се проектира уникална кухня по желание на клиента и за негово удобство.

Кухните Kore Monoblock могат да бъдат персонализирани чрез добавяне на нотка цвят към някои от техните елементи,  и по този начин да превърнат тази основна работна зона в уникално и специално място.

Перфектният плот за вашата кухня KORE Monoblock предлага интеграция и функционалност и е идеалният завършек за вашето работно пространство. KORE Monoblock обединява кухнята ви в един стил, и я прави да изглежда впечатляваща.

Работният плот е проектиран като едно цяло, без фуги, за да се осигури лесен достъп за почистване и поддръжка на уредите. Всичко това е в допълнение към елегантна визия. Така проектиран, като едно цяло, това е решение, което гарантира оптимална хигиена и издръжливост за вашето оборудване, благодарение на здравия дизайн, създаден да издържа на интензивни нива на работа и максимана производителност.

По желание рафтове с двойна колона или рафтове от неръждаема стомана. Много лесни за почистване, тъй като могат да се разглобяват и мият в съдомиялна машина. Те ви позволяват да окачите лъжици, тигани и др. и контейнери за бърз и лесен достъп, да се освободи място и пространство.

Изберете конфигурацията, която е най-подходяща за вашето меню.

KORE Monoblock предлага безброй налични комбинации и вариации, за да ви помогне да постигнете резултат, който отговаря на вашите очаквания. Можете да изберете мощността и размера на оборудването за вашия работен плот Monoblock, което ви позволява да го адаптирате към вашето работно пространство и менюто, което искате да създадете. Независимо дали търсите остров, защото имате много свободно пространство, или, от друга страна, бихте предпочели работен плот до стената, за да можете да се възползвате максимално от ограниченото си пространство, Фагор Профешънъл предоставя решения, които да отговорят на всички ваши очаквания.

За да конфигурирате вашия моноблок KORE, можете да избирате от широката гама FAGOR KORE 900 и KORE 700. Завършете дизайна си, като добавите оборудване под плота си. Решението, да се поставят ниски уреди под работния плот, дава възможност за съхранение на елементи, които не се използват често. Така те са организирани добре и под ръка, което ви позволява да оптимизирате вашата кухня.

Всяка кухня е уникална и специална.

Дизайн без граници за безупречна кухня!