Sous-vide или в превод буквално от френски „във вакуум“. Това е сравнително нова техника в приготвянето на храната, която заслужава особено внимание и се използва от най-добрите шеф-готвачи, заради страхотните резултати.
Храната се поставя в плик, след което се...
Това, което прави ScanBox толкова уникален, са неговите характеристики:
Ергономичност - ScanBox предлага много аксесоари за подобряване на ергономичността с цел улесняване на работата и предотвратяване на трудови злополуки. Леката конструкция...
Menu System е швейцарска компания, която притежава повече от 30 годишен опит в създаването на индукционни готварски блокове, базирани на най-иновативните и високо ефективни технологии в областта. Всички компоненти създадени от тях, са с етикет за качество "Направено в...
Тирол Сервиз ще участва на изложението - договаряне "За Туризма 2017" - Бургас.
Датите са 21 и 22 март в Експозиционен център Флора гр. Бургас. Ще ни намерите в Зала 4, щанд 10.
Очакваме ви!
Горди сме да оповестим, че Tirol достави, монтира и поддържа кухненското оборудване на Института за Кулинарни изкуства , част от Висше училище по мениджмънт в гр. Варна.
В Института за Кулинарни изкуства се обучават бъдещите български шеф-готвачи, готови да се доказват...
Скъпи клиенти и партньори,
За пореден път Тирол ще вземе участие в Международната специализирана изложба за хотелско, ресторантско и търговско оборудване и обзавеждане „СИХРЕ“ !
Каним Ви на тазгодишното събитие, което ще се проведе между 9 – 12 Ноември в Интер...
Като основно допълнение към индустриалния перален процес, сушенето гарантира, че облеклото ще остави пералното помещение в перфектно състояние и едновременно с това в готовност за гладене . Предлагаме 3 серии от индустриални сушилни машини с капацитет между 10 и 120 кг,...
Гладачни машини. Тази гама е специално проектирана за малки предприятия и е идеална за гладенето на покривки, чаршафи, салфетки, калъфки за възглавници и др. Задължително преди да използвате тези машини трябва да използвате сушилна машина , за да се достигне до максимум...