Take advantage of the convenience of purchasing appliances on installments or financing the complete construction of your professional kitchen or laundry facility in installments.

With our partners, we will offer you the best conditions for the implementation of your project, without the need to pay the entire amount in advance.

                                              
 
08.02.2025

Национален кулинарен форум „Chef's secrets - Еволюция на вкуса 2025

Стара Загора отново е кулинарна столица на България и е домакин на Национален кулинарен форум „Chef's secrets - Еволюция на вкуса 2025г.“. В препълнената зала на Културен център „Стара Загора“ днес на откриването на събитието въображението среща таланта и обединява най-добрите професионалисти в бранша с презентации на живо.

Тирол Профешънъл ЕООД предоставя отново професионално кухненско оборудване за събитието. Смятаме, че таланта на професионалния шеф и ефективното кухненско оборудване в комбинация с качествените съставки, са ключови елементи за постигане на изключително вкусни и изящни ястия. Професионалният шеф използва своята кулинарна креативност, за да превърне съставките в уникални гастрономични изживявания. В съчетание със съвременното и функционално кухненско оборудване, той може да ускори процесите, да запази вкусовите качества на продуктите и да предложи на гостите си неповторими кулинарни изкушения. 

"През следващите два дни много млади хора ще получат вдъхновение, ще научат много нови неща и ще искат да се развиват в тази професия. Националният кулинарен форум се смята за най-голямото образователно събитие в България. Като участници тази година ще се включат 149 учители, 99 ученици от специалностите „Хотелиерство и ресторантьорство“, „Сладкарство“, „Кулинария“ и „Хлебарство“ от 36 населени места са." 

"В зала с около 550 места 17 шеф готвачи ще презентират на живо своето майсторство и ще се излъчва аудио-визуално пред присъстващите. В кулинарното шоу ще вземат участие шеф Жоро Иванов, шеф Веселин Калев, шеф Николай Петев, шеф Антонио Иванов. За първи път ще има и международно участие с шеф готвачи от Сърбия и Канада. Около 30 фирми от ХоРеКа сектора ще предложат продуктите си на кулинарно изложение Chef's Expo."

Очакванията на организаторите са за около 1100 посетители за два дни. В петък, около 11.00 ч. отваря Shef`s Food Park, в събота е откриването в Културния център и форумът продължава до късния следобед на неделя, около 15.00 ч.

Изключително сме щастливи за поред път да бъдем част от събитието! Присъединете се към нас, да почерпим вдъхновение заедно!