13.12.2023

Принос за развитието на кулинарната култура в България и обучение на млади кулинари през 2023 г.

 За нас е удоволствие да споделим с вас, че Шеф Петър Йоргов от Грифид хотели е с приз за най-голям принос за развитието на кулинарната култура в България и обучение на млади кулинари през 2023 г.

"Петър Йоргов, част от екипа на Грифид хотели през годините се е придържал към принципите си и демонстрирал постоянство, внимание към детайла и стремеж за усъвършенстване всеки ден, така мотивирайки и давайки пример на младите. Ежедневно в работата си обучава и подкрепя младежите, които искат да учат и да се развиват в сферата на кулинарията. Освен в ежедневната си работа шеф Йоргов насърчава младите таланти със събития, които организира.

 

Източник: news.bhra-bg.org

Младите хора са бъдещето на всяка нация! А когато са вдухновени и подкрепяни, нищо  не може да попречи на развитието и успеха им!