18.10.2017

7 приложения, които всеки новак в кухнята трябва да използва

Искате да подобрите уменията си в кухнята? Не се притеснявайте: наистина има приложение, или по-скоро няколко приложения, които са точно за това! Тези, които искат да увеличат или усъвършенстват своите умения за готвене, трябва просто да потърсят помощ в собствения си смартфон и ще открият достатъчно приложения, които могат да бъдат от полза за всички запалени по кулинарното изкуство, независимо дали са начинаещи, или вече експерти. Тези приложения разполагат със страхотни функции за готвачи с различни нива на квалификация, включително хиляди нови рецепти и учебни видеоклипове, инструменти за измерване на грамажа, снимки на готови ястия и много други.

При наличието на толкова много приложения обаче сигурно се питате как да изберете най-подходящото за себе си. Днес ще Ви представим шест от тях, които са полезни, практични и лесни за използване. В тях ще откриете вдъхновение да опитате различни вкусни и здравословни ястия, да експериментирате и споделяте идеите си с други готвачи – професионалисти или любители, ще Ви помогнат да импровизирате със съставките, които имате подръкa.

1. Kitchen Dial
Това безплатно приложение позволява на професионалните готвачи от всички нива да правят измервания на грамажа бързо и лесно. Така че, ако една рецепта изисква определени количества, но измервателните Ви инструменти са само супени лъжици или чаши, не се притеснявайте – просто отворете Kitchen Dial и той ще направи математическите изчисления вместо вас.