Професионални тигани за сос с право дъно и леко заоблени високи страни (тип "френски"), изработени от висококачествена неръждаема стомана 18/10, в 2 размера, с дебелина на стоманения слой 1,5 мм.
Тип "френски" тиган - универсалнен и идеален за различни кулинарни задачи, включително приготвяне на сосове, варене на яйца и готвене на зърнени храни и боб.
Series Chef Luxe
Описание
- Цялата част (корпус и дръжки) е изработена от неръждаема стомана 18/10.
- Термодифузионната основа на съда е от неръждаема стомана 18/10 - алуминий - неръждаема стомана.
- Дебелина 1,5 mm.
- Капак, проектиран за пестене на енергия.
- Максимална гаранция по отношение на устойчивост, издръжливост и хигиена.
- Подходящ за всички видове готварски повърхности (включително индукция и фурни).
Спецификация
- Диаметър (см.): 24 или 28.
- Капацитет/обем (L): 5,4 или 8,6.
- Дебелина на стоманата (мм.): 1,5.
Съвместимост и материали