Възползвайте се от удобството да закупите уреди на изплащане или да финансирате на вноски цялостното оборудване на вашата професионална кухня или перално стопанство. 
С нашите партньори ще Ви предложим най-добрите условия за изпълнението на вашия проект, без да е необходимо да плащате цялата сума предварително.
                                                

Блог

27.10.2024 Как да организираме хладилник в кетъринг индустрията?
Звучи просто, но можем да ви уверим, че не е така. Правилното организиране на индустриалните хладилни витрини във вашия бар или ресторант е важна задача за поддържане на качеството на храната. Вероятно, може би си мислите, че разполагайки с различни рафтове, имате свободата...
20.09.2024 Как да пестите във вашия ресторант или хотел благодарение на ефективността?
   Ефективността във всеки бизнес е изключително важна. Можете да направите бизнеса си възможно най-печеливш, като намалите разходите си, без това да промени предлаганата от вас услуга.    Предлагаме ви насоки, които да ви помогнат да оптимизирате някои разходи, за...
30.07.2024 Значението на Ледогенераторите в заведенията предлагащи вкусни ястия на Барбекю.
Докато ароматът на месо, приготвено на въглища, се носи във въздуха, сигнализирайки за пика на сезона на Барбекюто , ресторантьорите се подготвят да поднесат на своите посетители перфектната лятна храна. Независимо дали става въпрос за градинско барбекю или шикозен градски...
03.05.2024 Съвети Как да приготвим вкусно агнешко месо
Готвенето на агнешко може да бъде предизвикателство както за любители така и за опитни готвачи. С правилните съвети и техники можете да създадете вкусни и крехки ястия с агнешко месо, които ще впечатлят вашите приятели и семейство. Независимо дали печете в...
01.02.2024 Град Стара Загора ще посрещне Националния форум „Chef’ Secrets - Еволюция на вкусa”.
  В гр. Стара Загора на 3 февруари (събота) от 9.00 часа отново ще се проведе Националния форум „Chef’ Secrets - Еволюция на вкусa”. Единствен по рода си, кулинарния форум обединява най-добрите професионалисти в областта на туристическия, хотелиерски и ресторантьорски...
13.12.2023 Приз за принос за развитието на кулинарната култура в България и обучение на млади кулинари през 2023 г.
За нас е удоволствие да споделим с вас, че Шеф Петър Йоргов от Грифид хотели бе награден за най-голям принос в развитието на кулинарната култура в България и обучение на млади кулинари през 2023 г. "Петър Йоргов, част от екипа на Грифид хотели през годините се е...
09.11.2023 Дизайн без граници за безупречна кухня! KORE Monoblock от FAGOR PROFESSIONAL
Уникално решение за вашата кухня!  KORE Monoblock от  FAGOR PROFESSIONAL Гамата KORE Monoblock  е специално проектирана от  ФАГОР ПРОФЕШЪНЪЛ  за да предложи на вниманието на взискателните клиенти уникални решения за всяка кухня. Предимствата на професионалните...
29.09.2023 Най-често срещаните трудности в професионалните кухни.
Обикновенно в промишлените кухни има някои проблеми, които се повтарят най-често в хотели, барове, кафенета или ресторанти, фирмени столове, болници. Във всеки случай е добре да бъдете внимателни и затова трябва да вземете предвид най-честите грешки, допускани от...
Кроасанът и Франция. Рецепта за вкусотия от бътер тесто 18.09.2023 Кроасанът и Франция. Рецепта за вкусотия от бутер тесто.
Тези вкусни кроасани се разпространят в цяла Европа за кратко време. Французите превземат рецептата, правейки кросана по-въздушен и люспест. През 1863 г., думата кроасан се появява за първи път във френския речник Littré, което буквално означава полумесец. През 1905 г....
1 2 3