Каталог Каталог

Филтри Филтри

Sous-vide

Sous - vide или в превод от френски - „във вакуум“. Това е техника в приготвянето на храната, която заслужава особено внимание. При готвенето във вакуум, хранителните вещества на продукцията се запазват напълно. Пресният продукт се вакуумира, след това пликът се поставя в съда с гореща вода и се готви при не висока температура. Sous - vide e технология, при която храната добива уникален вкус, запазвайки всичките си хранителни свойства. Тя винаги ще бъде вкусна, сочна и крехка, защото се готви в собствени сосове и не се окислява. Уредите за готвене Sous - vide са високо ефективни и икономични - тази технология решава финансовите проблеми на ресторантите, тъй като различните по качество меса, могат да бъдат приготвени и сервирани по един зашеметяващ начин.