Каталог Каталог

ЛИНИЯ 900 KORE - Смесена печка с 4 горелки и електрическа фурна, C-GE941

C-GE941
Fagor
Свържете се с нас за цена
Направи запитване
Нужда от помощ?02/862 55 66
Захранване:
  • Ток
  • Газ
Мощност:
34.7kW
Размери:
800/930/850мм

Здравина, ергономичност, лесни за почистване. Дизайн, който предлага най-висока производителност с максимална гъвкавост. Всичко това ни позволява да Ви предложим най-добрите решения за професионалната кухня събрани в една линия, а именно линия 900 Kore Generation от Fagor Industrial.

Представяме ви газова печка с 4 горелки и електрическа фурна GN2/1. Този модел разполага с 3 различни мощности на горелките - 2х5,25kW, 1х8kW и 1х10,2kW. Решетките на горелките са от емайлиран чугун (устойчиви на киселини, алкали и пламъци) с размери 397/350 мм, като отворът в средата е 75 мм, което позволява използването на много малки съдове с диаметър до 80 мм. Горелки с двойна корона от никелиран чугун, които гарантират равномерно разпределение на топлината от пламъка по дъното на съда. Газовата печка е изработена от неръждаема стомана AISI-304 с горен плот с дебелина 2 мм. Пилотен пламък с пиезоелектрическо запалване и термодвойки с ниска консумация, разположени вътре в горелката за по-добра защита. Газта се отвежда посредством гъвкави тръби от неръждаема стомана, които улесняват вътрешната поддръжка и ремонти.                                             

Фурна                                                                                             
Бутоните за управление са върху защитна основа, която спира проникването на вода. Дъното на фурната е от 6 мм чугун, което гарантира добра работа и равномерно разпределение на температурата. Уплътнение на фурната от фибростъкло, което увеличава топлинната ефективност. Температурен диапазон на фурната от +125ºС до +310ºС.
Мощност на фурната - 6 kW. 

Направете запитване за цена и получете индивидуална оферта.