Каталог Каталог

ЛИНИЯ 900 KORE - Газов индиректен казан, M-G915 BM

M-G915 BM
Fagor
Свържете се с нас за цена
Направи запитване
Нужда от помощ?02/862 55 66
Захранване:
  • Газ
Мощност:
24kW
Размери:
800/930/850мм

Здравина, ергономичност, лесни за почистване. Дизайн, който предлага най-висока производителност с максимална гъвкавост. Всичко това ни позволява да Ви предложим най-добрите решения за професионалната кухня събрани в една линия, а именно линия 900 Kore Generation от Fagor Industrial.

Представяме Ви газов казан с индиректно нагряване с капацитет 150 литра. Изработен от неръждаема стомана AISI-304 с горен плот с дебелина 2 мм. Дъното на ваната е от неръждаема стомана AISI-316L. Автоматично пълнене на водната риза. Максимална температура във водната риза +107ºС. Пълнене посредством електроклапан, който се контролира от ключ, поставен на предния панел. Филтър за източване от неръждаема стомана AISI-304. Бутоните за управление са върху защитна основа, която спира проникването на вода. Ниво на водонепропускливост IPX5.
Четворна защита – клапан за налягане, който контролира налягането в казана, защитен клапан срещу прекомерно налягане, термостат срещу прегряване в казана и манометър на работния плот.

Повече информация

Направете запитване за цена и получете индивидуална оферта.