Каталог Каталог

ЛИНИЯ 900 KORE - Електрически индиректен казан, M-E915 BM

Fagor
Свържете се с нас за цена
Направи запитване
Нужда от помощ?02/862 55 66
Захранване:
  • Ток
Мощност:
22kW
Размери:
800/930/850мм

Здравина, ергономичност, лесни за почистване. Дизайн, който предлага най-висока производителност с максимална гъвкавост. Всичко това ни позволява да Ви предложим най-добрите решения за професионалната кухня събрани в една линия, а именно линия 900 Kore Generation от Fagor Industrial.

Представяме Ви eлектрически казан с индиректно нагряване с капацитет 150 литра. Изработен от неръждаема стомана AISI-304 с горен плот с дебелина 2 мм. Дъното на ваната е от неръждаема стомана AISI-316L. Автоматично пълнене на водната риза. Максимална температура във водната риза +107ºС. Пълнене посредством електроклапан, който се контролира от ключ, поставен на предния панел. Филтър за източване от неръждаема стомана AISI-304. Бутоните за управление са върху защитна основа, която спира проникването на вода. Ниво на водонепропускливост IPX5.
Четворна защита – клапан за налягане, който контролира налягането в казана, защитен клапан срещу прекомерно налягане, термостат срещу прегряване в казана и манометър на работния плот. 

Повече информация

Направете запитване за цена и получете индивидуална оферта.