Каталог Каталог

Сладкарски конвектомати

Tirol Professional предлага богата селекция от професионални сладкарски конвектомати, които са безценен помощник на всеки сладкар в кухнята. Липсата им неизменно би се усетила.

Харесвани са в света на сладкарството, защото по своята същност представляват иновационен начин за приготвянето на сладки изделия, при който горещият въздух циркулира чрез вентилатор в обема на фурната. По този начин се постига равномерна и постоянна температура в конвектомата, без да се налага да премествате или обръщате храната, докато се приготвя.

Сладкарските конвектомати дават изключително предимство за приготвянето на всякакви видове сладкиши, които без съмнение ще накарат хората да се върнат във вашата сладкарница или ресторант. Сладкишите са обичани от всички и заведението, в което ги предлагате трябва да бъде на ниво, за да искат клиентите да го посещават отново и отново. Можете да го постигнете с отлични майстори сладкари, а също и с професионално кухненско оборудване от tirol.bg. Ние можем да ви помогнем с професионален съвет, ако имате затруднения с избора.

Ние от Tirol Professional предлагаме газови и електрически сладкарски ковектомати, с различен обем на фурната, готови да отговорят на нуждите и предмета на дейностa на ресторанта или сладкарницата ви. 

Разгледайте сайта ни и изберете сладкарски конвектомат на супер цена.

Няма продукти в този раздел