Каталог Каталог

ЛИНИЯ 900 KORE - Газов солид топ с газова фурна, C-G911

C-G910
Fagor
Свържете се с нас за цена
Направи запитване
Нужда от помощ?02/862 55 66
Захранване:
  • Газ
Мощност:
19.6kW
Размери:
800/930/850мм

Здравина, ергономичност, лесни за почистване. Дизайн, който предлага най-висока производителност с максимална гъвкавост. Всичко това ни позволява да Ви предложим най-добрите решения за професионалната кухня събрани в една линия, а именно линия 900 Kore Generation от Fagor Industrial.

Представяме Ви газов солид топ с газова фурна GN2/1. Изработен от неръждаема стомана AISI-304. Огнеупорна тухла с чугунено покритие за по-добро усвояване и разпределение на топлината, върху която е поставена чугунена плоча с дебелина 10 мм. Температурата в центъра достига до +500ºС, а в краищата – до +200ºС, което позволява използването на уреда както за различни цели така и за няколко едновременно. Пилотен пламък с пиезоелектрическо запалване и термодвойки с ниска консумация, разположени вътре в горелката за по-добра защита. Гъвкави тръби от неръждаема стомана за отвеждането на газта, които улесняват вътрешната поддръжка и ремонти. Бутоните за управление са върху защитна основа, която спира проникването на вода. 

Фурна 
Фурната е изработена изцяло от неръждаема стомана, което улеснява почистването и осигурява по-добра хигиена. Мощност на  фурната - 8,6 kW. Дъното на фурната е от 6 мм чугун, което гарантира добра работа и равномерно разпределение на температурата. Уплътнение на фурната от фибростъкло, което увеличава топлинната ефективност. Температурен контрол чрез термостатичен вентил oт 125°C до 310°C.  

Направете запитване за цена и получете индивидуална оферта.